VIDEO EXCLUSIV Un fost patron din Superligă îl desființează pe Mirel Rădoi: „Nu poți să faci tu asta!”

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 11:56
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 12:07

Marian Iancu l-a criticat pe Mirel Rădoi, fostul antrenor al Universității Craiova, pentru motul în care a manageriat situația în vestiarul oltenilor.

Înainte de a se despărți de Universitatea Craiova, Mirel Rădoi și-a pus vestiarul în cap după ce a trimis mai mulți jucători de bază la echipa a doua.

Marian Iancu, fostul patronul al clubului Poli Timișoara, l-a criticat pe Rădoi pentru faptul că a trimis mai mulți jucători de bază la echipa a doua, susținând că acesta nu ar fi trebuit să-și asume o astfel de responsabilitate.

  • Mirel Rădoi

Iancu: „Nu poți tu să iei măsurile represive!”

„Nu poți tu să iei măsurile represive, tu, antrenor, care depinzi eminamente de rezultatele echipei.

Rotaru care asigură liniștea, mult prea multă liniște. Nicio echipă care a avut liniște din punctul asta de vedere și care în mod ipocrit, spun eu, cei care au drept de dispoziție nu se implică”, a spus Marian Iancu, pentru PRO ARENA.

Mirel Rădoi a fost demis la Universitatea Craiova, la începutul lunii decembrie 2022, după înfrângerea cu FC Argeş, scor 1-2 (care a dus la eliminarea din Cupa României), la aproximativ patru luni de la preluarea postului.

Mirel Rădoi (41 de ani) a fost numit antrenor principal al Univeristăţii Craiova la 9 august, când l-a înlocuit pe Laszlo Balint. El a preluat echipa pe locul nouă al clasamentului Superligii şi a lăsat-o pe poziţia a cincea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!