Banel Nicolita dorinta FCSB Gigi Becali Nicolae Dica Superliga

Un fost jucator de la FCSB critica evolutia jucatorilor! "Trebuie sa iti dai viata pe teren!" Ce a spus despre demiterea lui Dica!

Banel Nicolita a vorbit de situatia de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Decembrie 2018, 12:36
Data actualizarii: Miercuri 26 Decembrie 2018, 12:46

Banel Nicolita a evoluat pentru formatia ros-albastra in perioada 2005-2011 si a fost coleg cu fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dica. Nicolita considera ca Gigi Becali a gresit atunci cand a ales sa il demita pe fostul numar 10, spunand ca in meciul cu CFR el si-a facut treaba.

"Cu CFR Cluj, Dica i-a pus foarte bine in teren si Steaua a jucat bine. Dar in teren nu mai depinde de antrenor, depinde si de jucatori. Daca ar fi intrat ocaziile alea ale lui Gnohere...", a spus Banel pentru Fanatik.

Nicolita nu este multumit nici de cum se prezinta jucatorii de la FCSB, cei de care spune ca au o parte de vina pentru rezultatele slabe ale echipei.

"Sunt suparat pentru Dica, fiindca el imi e ca un frate mai mare. Dar asta e viata de antrenor. Nu e usor, dar mi-ar fi placut ca jucatorii sa isi doreasca mai mult. <Dorinta> cred ca e cuvantul cel mai potrivit in cazul Stelei. Nu neaparat pentru Dica, dar pentru culorile Stelei, pentru rosu si albastru. Atunci cand porti acel tricou, trebuie sa iti dai viata pe teren. Nu are cum sa te bata CFR cand tu ai cei mai buni jucatori din Romania", a concluzionat Banel Nicolita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!