Liga 1

Un fost jucător al Stelei, atac la adresa lui MM Stoica: "Pare că stă la FCSB doar ca să-și ia salariul"

Mihai Stoica a revenit de la 1 octombrie 2020 în funcția de manager general la FCSB, însă nu a părut să mai fie la fel de activ în deciziile luate de club recent.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:55
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 17:58

Ionuț Pârvu (51 de ani), fostul fundaș al Stelei din perioada 1992 - 1996, are în prezent un club privat dedicat juniorilor și vorbește despre implicarea patronilor în deciziile antrenorilor din România.

"Mihai Stoica e interesat doar să-și conserve poziția"

Întrebat cum ar reacționa dacă ar fi sunat de patron pentru a i se cere să facă o schimbare, Pârvu a spus pentru Playsport: "Cred că e vorba despre instituirea unei relații de respect reciproc. Sigur, depinde și de caracterul fiecărui antrenor, dacă ai ”cojones”, cum se spune, și dacă te ține să faci doar exact ceea ce știi că trebuie pentru a ajuta echipa. La un moment dat, patronul te va lăsa, probabil, în pace dacă va vedea că produci rezultate. E și o chestiune de șansă la mijloc, dar, din exterior, mi se pare că acolo sunt mai mulți factori nocivi în jurul lotului".

Ulterior, fostul jucător al Stelei a vorbit despre situația de la FCSB, unde Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că se implică în munca antrenorilor și nu de puține ori decide schimbările sau echipa de start.

"Totul începe de sus! Normal că (n.r - mă refer) și la Meme, care pare că stă acolo doar ca să-și ia salariul. Preferă să fie liniștit. Posibil să nu mai fie așa implicat sufletește, decizional. A fost dat afară, apoi l-a adus înapoi, dar rezultatele lasă de dorit. Ar trebui schimbat ceva, dar Gigi dă banul și face ce vrea.

(n. r - Unde greșeșete Mihai Stoica?) La transferuri, la relația antrenor-patron. Păi, dacă ai funcția lui, trebuie să-i iei apărarea antrenorului în multe momente! Mi se pare că n-o mai face la nivelul din perioada lui bună și e interesat doar să-și conserve poziția. Adică mai bine tace din gură de multe ori decât să-și facă singur probleme", a mai spus Pârvu, pentru sursa citată.

În afară de Steaua, Pârvu a mai jucat la FC Brașov, PAOK Salonic, FC Onești, Fortuna Dusseldorf, Farul, Sandhausen, FC Onești Metalurg Zaprizhya, Tavriya Simferpopol, Chernomorets Novorossijsk și Poli Iași, punând punct carierei de fotbalist în 2006.

Modifică setările cookies