Un fost internațional român sare în apărarea lui Istvan Kovacs

Istvan Kovacs Gica Craioveanu Superliga Istvan Kovacs
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 19:41
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 19:40

Istvan Kovacs a fost împânzit de aspre declarații după ce a arbitrat FC Barcelona - PSG 1-4 (4-6 la general) în sferturile de finală UEFA Champions League.

După ce au câștigat cu 3-2 în tur pe ”Parc des Princes”, catalanii nu au putut menține avantajul în retur. Cu Ronald Araujo eliminat în minutul 29, Barcelona a fost lovită de agresivitatea parizienilor, care au obținut în cele din urmă accederea în sferturile competiției.

Un fost internațional român sare în apărarea lui Istvan Kovacs

Publicațiile spaniole l-au pus imediat la punct pe Istvan Kovacs, în frunte cu antrenorul Barcei, Xavi Hernandez, care s-a dezlănțuit la conferința de presă.

  • Gică Craioveanu, fost internațional, a făcut scut în jurul lui Kovacs și a evidențiat că la Barca - PSG arbitrajul a fost bun și corect

”Cu regulamentul în mână, nu a greșit, doar că presa catalană l-a numit încrezut și…  Încrezut și provocator au scris catalanii. Mie mi s-a părut că a fost un arbitraj bun, doar că toată lumea se așteaptă ca echipei gazdă să-i dai acei 5%, el a dat la echipa oaspete”, a spus Gică Craioveanu, potrivit DigiSport.

Xavi l-a distrus pe Istvan Kovacs: ”A fost un dezastru!”

”Suntem revoltați, nervoși, pentru că eu cred că acea fază a decis această dublă. 11 contra 11 am fost foarte bine organizați. Acea fază a decis dubla! Din punctul meu de vedere este prea mult să dai cartonaș roșu la acea fază. Nu este ușor să joci în zece, de acolo a fost un meci diferit.

Am ezitat cu schimbarea, pentru că Pedri revenea după accidentare. L-am ales pe Lamine, din păcate. Nu contează cât de mult vorbim, acea eliminare a schimbat totul.

Am avut ocazii, dar în zece este foarte complicat. Este păcat că munca depusă într-un sezon întreg este ruinată de o decizie a arbitrului. Mi-ar fi plăcut să jucăm 11 contra 11 pe toată durata meciului. Acea eliminare nu a fost necesară.

I-am spus arbitrului că a fost foarte slab, a fost un dezastru. A ucis această dublă! A schimbat totul! Nu îmi place să vorbesc despre arbitri, dar trebuie să spunem asta, nu putem să închidem gura!”, a spus Xavi, conform Marca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!