Un fost antrenor al Stelei face PRAF echipa: "Mi s-a parut un pic cam deplasat pentru ce vrea Steaua" Cum pot fi influentati jucatorii:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 20:50
Un fost antrenor al Stelei face PRAF echipa: "Mi s-a parut un pic cam deplasat pentru ce vrea Steaua" Cum pot fi influentati jucatorii:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Steaua a pierdut cu 1-5 in cu Nurnberg si a facut 0-0 cu Werder. Emerich Ienei spune ca rezultatul din primul meci a fost deplasat, insa Steaua si-a revenit dupa acest meci si a jucat frumos cu Werder, cu toate ca nu a reusit sa inscrie niciun gol.

"Primul joc mi s-a parut un pic cam deplasat pentru ce vrea Steaua. Scorul a fost neonorant pentru campioana unei tari. Cu Werder am jucat mult mai bine, am jucat la un nivel european. Probabil Reghecampf a schimbat procesul de antrenament. Psihologic este foarte important pentru jucatori rezultatul din amicale.

Steaua e principala favorita la titlu. Petrolul a facut doua transferuri bune, dar daca Mutu si Zicu se gandesc si la moralitatea fotbalului, va fi un castig pentru Petrolul", a spus Emerich Ienei pentru Dolce Sport.

Steaua - FC Luzern - Stadionul San Pedro; 20 ianuarie - ora 18:00 (ora Spaniei)
Steaua - FC Baku - Stadionul Marbella; 22 ianuarie
Steaua - Malaga

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies