Liga 1

Un club din Liga I isi recapata identitatea si va juca sezonul viitor cu vechea stema! Anuntul LPF

Politehnica Iasi va juca sezonul viitor cu vechea stema pe tricouri

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iulie 2018, 21:27
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 08:12

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat in aceasta seara, printr-un comunicat, faptul ca CSM Politehnica Iasi va juca in sezonul viitor cu vechea stema, dupa ce a ajuns la un acord cu detinatorul logo-ului FC Politehnica Iasi.

Este un nou inceput la Iasi, dupa ce clubul si-a rezolvat in mare parte si situatia financiara. Omul de afaceri Horia Sabo a preluat echipa de la Primarie si va asigura in proportie mare bugetul pentru sezonul viitor.

  • Un club din Liga I isi recapata identitatea si va juca sezonul viitor cu vechea stema! Anunt de ULTIMA ORA al LPF

Iata comunicatul LPF:

CSM Politehnica Iasi a semnat un contract cu detinatorul logo-ului FC Politehnica Iasi si a primit dreptul de folosire al acestuia.

Liga Profesionista de Fotbal a verificat documentele prezentate de membrul afiliat si confirma faptul ca Asociatia CSM Politehnica Iasi are dreptul de a utiliza in Campionatul National Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019, marca individuala verbala si cea combinata (logo-ul si denumirea) pe care le-au prezentat si pentru care au incheiat contractul de licentiere.

Adresam rugamintea detinatorilor de drepturi tv, dar si celorlalte institutii media, de a face demersurile necesare pentru folosirea noului logo.

Modifică setările cookies