Ewald Lienen Bild Otelul Galati Superliga

Un antrenor din Romania e pe prima pagina in Bild: "A fost cea mai ingrozitoare accidentare din fotbal!" Imaginea horror cu o taietura de 25 centimetri:

►PRO TV prezinta: Aventurile lui Eric Magicianul! Dnepr - Pandurii, joi 22:00, live si pe Voyo!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Noiembrie 2013, 14:08
Data actualizarii: Marti 26 Noiembrie 2013, 14:04

Cel mai citit ziar din Germania, Bild, publica astazi povestea accidentarii lui Ewald Lienen, noul antrenor al lui Otelul Galati! Pe 14 august 1981, pe cand Lienen evolua la Arminia Bielefeld, intr-un meci cu Werder Bremen, Lienen a fost secerat de catre fundasul Norbert Siegmann si a avut o taietura pe coapsa de 25 de centimetri!

Surprinzator a fost ca Lienen s-a ridicat imediat de la pamant si a facut un sprint catre banca lui Werder pe care se afla Otto Rehhagel, pe care l-a acuzat ca l-a incitat pe Siegmann sa faulteze.

Lienen recunoaste acum ca nu a fost nimic premeditat: "Dupa ce mi-am pus aceasta intrebare de mii de ori, am pus punct si am stabilit clar: nu a fost intentionat. A fost cam 90% un accident, de fapt a fost un Allerweltsfoul - noi ii spunem soarta" a declarat antrenorul Otelului.

Din fericire pentru Lienen, recuperarea a fost foarte rapida si a putut reveni pe gazon dupa 4 saptamani. Mai dificil a fost pentru Siegmann, cel a carui reputatie a fost stricata de acel moment.

Modifică setările cookies