"Ultimul Moldo Goool" amanat! Moldovan a renuntat la meciul de retragere! VEZI DE CE:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Noiembrie 2008, 15:02
"Ultimul Moldo Goool" amanat! Moldovan a renuntat la meciul de retragere! VEZI DE CE:

Viorel Moldovan a renuntat la organizarea meciului de retragere, dupa ce a acceptat sa antreneze in Liga I, pe FC Vaslui.

Moldovan a spus ca isi doreste sa se concentreze pe cariera sa de antrenor, iar meciul sau de retragere va avea loc anul viitor.

"Am luat aceasta decizie dupa ce am acceptat oferta primita din partea domnului Porumboiu de a antrena FC Vaslui.

Eu consider ca este o ocazie foarte buna pentru mine de a dovedi ce poate antrenorul Viorel Moldovan.

De aceea, doresc sa imi concentrez toate eforturile in aceasta directie. Meciul de retragere va avea loc anul viitor pe stadionul Gloriei Bistrita, asa cum a fost anuntat initial. Nu puteam sa merg in alta parte decat acasa pentru acest eveniment, acolo unde eu am debutat in fotbalul mare.

Am avut o cariera prodigioasa si consider ca acesta este momentul cand eu le pot multumi tuturor celor care mi-au fost alaturi in toti acesti ani", a declarat Moldovan.

Evenimentul denumit "Ultimul Moldo Goool" era programat sa aiba loc la sfarsitul acestui an, pe stadionul formatiei Gloria Bistrita, echipa la care Moldovan debuta in 1990.

La meci trebuiau sa participe fostii colegi ai fotbalistului de la echipa nationala a Romaniei si de la cluburile de la care acesta a evoluat de-a lungul carierei sale.

Coronavirus România. Clasamentul celor mai afectate județe din țară
BRAT

Modifică setările cookies