Steaua Aston Villa Costel Pantilimon Nottingham Forest transfer pantilimon Liga 1

ULTIMUL MARE TRANSFER al iernii pregatit de Gigi Becali! FCSB se bate cu doua echipe de traditie din Anglia pentru un jucator de nationala: "Daca baiatul vrea sa vina, de ce nu?"

Costel Pantilimon a plecat de la Deportivo dupa doar 5 luni. Gruparea spaniola il imprumutase de la Watford pentru tot sezonul, dar a renuntat rapid la el.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2018, 18:03
Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2018, 18:53

Portarul nationalei nu duce lipsa de oferte. Steaua ar putea fi una dintre destinatii. In contextul in care Nita este aproape de un transfer la Sparta Praga, Gigi Becali a declarat ca Pantilimon ar putea fi o solutie pentru poarta Stelei.

"Stati sa rezolvam transferul lui Nita pentru ca o sa-mi pun oamenii sa intre pe aceasta pista. Daca el a plecat de la Deportivo si baiatul vrea sa vină la noi, de ce nu? Il cunosc de cand era la Marian Iancu", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Steaua are insa concurenta seriosa din Anglia. Nottingham Forest si Aston Villa sunt, de asemenea, interesate de goalkeeper-ul roman care in curand va implini 31 de ani, potrivit presei engleze.

Potrivit regulamentelor FIFA, Costel Pantilimon poate fi legitimat la un al treilea club in acelasi sezon. Pantilimon nu a jucat niciun meci oficial pentru Watford, a fost rezerva in trei randuri in acest an competitional, iar apoi a fost imprumutat la Deportivo. Astfel, romanul poate semna cu o a treia echipa.

Modifică setările cookies