Mirel Radoi Steaua Superliga

Ultimul anunt facut de Radoi despre transferuri. Ce spune despre achizitiile rivalelor

Mirel RAdoi incepe sa se obisnuiasca in noua pozitie pe care o ocupa. Antrenorul Stelei e convins ca echipa lui va arata din ce in ce mai bine si le explica suporterilor cum a ajuns la solutiile Tahar sau Muniru.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iulie 2015, 09:24
Data actualizarii: Vineri 03 Iulie 2015, 09:30

Radoi crede ca toti jucatorii adusi de campioana au calitate. Mirel isi propune sa creeze o echipa care sa creasca incontinuu in urmatorii trei ani.

"Toti jcuatorii pe care i-am adus au fost pe lista mea. I-am uramrit, dar sa nu credeti ca am facut asta in sezonul trecut, nu as fi avut cum. Totusi, eu am un program cu care pot vedea orice jucator. Avem o lista lunga de fotbalisti si am incercat sa gasim un chilibru intre posturile pe care vrem sa le acoperim si bugetul la care sa ne limitam.

Vrem sa dam credit tinerilor, sa aducem fotbalisti care sa ne ajute in urmatorii 3 ani. Nu doar ASA s-a intarit, ci si Botosani, Craiova, Viitorul sau Dinamo au transferat jucatori. Cu tot respectul pentru ei, insa noi am incercat sa aducel calitate, nu cantitate. Vom mai aduce fotbalisti, asta e sigur, dar din respect pentru cei pe care ii am acum in lot nu va pot spune pe ce posturi", a spus Radoi in Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies