Ultimele imagini cu Oblemenco inainte sa fie DEMOLAT si inlocuit cu o arena de lux de 50 mil euro. FOTO

Ultimele imagini cu Oblemenco inainte sa fie DEMOLAT si inlocuit cu o arena de lux de 50 mil euro. FOTO

Craiova se pregateste sa construiasca o noua arena de 5 stele. Pentru asta trebuie sa demoleze stadionul Ion Oblmenco, iar astazi au inceput lucrarile.

Peste 30.000 de locuri va avea noua arena care va costa 50 de milioane de euro. Astazi au inceput lucrarile de demolare de la stadionul Oblemenco. Primaria va incerca sa recupereze o parte din materiale, inainte sa se ridice noua structura.

"Se strange tartanul de pe pista, pentru ca in mod normal se mai recupereaza din ce mai poate recupera, si dupa aceea vor intra buldozerele. Deci suntem in grafic cu stadionul, iar carcotasii care nu mai credeau ca se intampla acest proiect, iata ca au o surpriza: se intampla", a spus Olguta Vasilescu.

Firma care a castigat licitatia pentru demolare are o luna la dispozitie sa termine lucraurile. Apoi noul stadion ar urma sa fie gata in 9 luni.

"Eu cred ca este si in interesul firmei sa se miste repede, pentru ca banii sunt si este inutil sa va spun ce stres am avut ca daca va cadea acest Guvern, pentru ca nu se stie daca Guvernul care vine va mai considera Craiova o prioritate. Si cred ca au tot interesul atata timp cat acest Guvern este in functie sa isi ia banii si sa construiasca. Cand va incepe constructia stadionului ma voi deplasa zilnic acolo sa vad ce se intampla, pentru ca este proiectul meu de suflet", a spus Olguta Vasilescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies