Ultimatum pentru un jucător de la FCSB! Anunțul lui MM Stoica: ”Dacă vine la reunire, s-a terminat!”

FCSB Andrei Vlad Gigi Becali Mihai Stoica Superliga Mihai Stoica / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iunie 2024, 16:28
Data actualizarii: Sambata 01 Iunie 2024, 16:29

Contractul lui Andrei Vlad cu FCSB va expira în iarnă, iar portarul a primit un ultimatum din partea patronului Gigi Becali: fie pleacă gratis până la reunirea echipei, fie își duce angajamentul la capăt.

Chiar dacă Gigi Becali l-a criticat în mai multe rânduri pe Ștefan Târnovanu și l-a amenințat că îl va scoate din primul 11, pentru patronul roș-albaștrilor este destul de clar că portarul va fi greu de scos din echipă, iar Andrei Vlad are șanse mici să mai fie titular la FCSB.

Mihai Stoica, ultimatum pentru Andrei Vlad

Portarul vrea să plece la o echipă unde să apere mai mult, dar, dacă acest lucru nu se va întâmpla în termen de o săptămână, atunci va rămâne blocat la FCSB, întrucât roș-albaștrii ar rămâne descoperiți pe postul de portar.

Mihai Stoica i-a dat dreptate lui Gigi Becali și i-a transmis și el lui Andrei Vlad că trebuie să ia o decizie cât mai repede, ca roș-albaștrii să aibă timp să își găsească un nou portar de rezervă.

Vlad a spus că pleacă gratis în momentul în care îş găseşte echipă. Doar că Gigi, pe bună dreptate, a spus 'Domne, noi trebuie să ştim acum'. Ca să ştim dacă aducem portar.

Că dacă n-aducem portar, nu mai pleci gratis. Acum, însemnând până la reunire. Dacă vine la reunire, s-a terminat, va juca la noi până la finalul contractului”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, potrivit Transfermarkt.
  • FCSB l-a transferat pe Andrei Vlad de la Universitatea Craiova pentru 400.000 de euro.

Dumitru Dragomir: ”Și-au bătut joc de Vlad!”

La meciul cu Rapid, din ultima etapă a play-off-ului, pierdut de FCSB cu 0-2, Andrei Vlad a fost titularizat pentru prima dată în acest sezon.

Dumitru Dragomir a analizat prestația acestuia și a subliniat că FCSB a greșit profund față de Andrei Vlad, pe care l-a propus la Dinamo.

"Nu a mai apărat de doi ani. La primul gol a greșit pentru că a dat-o în față, dar nu se poate să nu-i dai într-un campionat și lui 10 jocuri. El e dărâmat mental, nu e de criticat acest băiat! 

El știe că pleacă. Îl doare la bască. Unde se duce va face carieră, o să vezi! Primul l-aș lua la Dinamo, cu el aș începe. Eu l-aș lua pe Vlad. Dacă nu fac cel mai bun portar al țării din el, să-mi ziceți ce vreți. El e neantrenat acum. Nu a fost băgat deloc să joace și a lăsat-o moale de tot.

Așteaptă să se termine contractul și să plece. E bătaie de joc ce s-a întâmplat. Și-au bătut joc de el! Eu o luam și o băgam în poarta pentru ce mi-au făcut, jur!", a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!