Ultima sansa pentru Iancu, Mihai Stoica a fost cel care l-a convins pe Becali: "Am avut o discutie cu el, ii dedic golul asta"

Autor: Sport.ro
Sambata 01 August 2015, 23:18

	Ultima sansa pentru Iancu, Mihai Stoica a fost cel care l-a convins pe Becali: "Am avut o discutie cu el, ii dedic golul asta"

Botosani 0-1 Steaua | Gabi Iancu a marcat unicul gol al meciului, dupa ce a transformat spectaculos o lovitura libera in minutul 2.

Mihai Stoica i-a convins pe Becali si Radoi sa ii mai acorde o ultima sansa lui Iancu in meciul cu Botosani, iar pariul fostului manager a adus trei puncte importante inainte de returul cu Partizan.

Gabi Iancu a marcat unicul gol al meciului, dupa ce a transformat spectaculos o lovitura libera in minutul 2.

"Mi s-a acordat inca o sansa si vreau sa profit de ea. Ma bucur foarte mult pentru victorie, nici nu mai conteaza acum ca am marcat eu."

"Vreau sa le multumesc domnului Gigi Becali, domnului Mihai Stoica, cu care am avut o discutie zilele trecute, si lui Mirel Radoi, lor le dedic golul din aceasta seara. Le multumesc pentru incredere."

"Eu vreau sa stau la Steaua, nu vreau sa plec, sper sa raman si sa dau in continuare goluri pentru Steaua."

"Nu ne sperie atmosfera de la Belgrad, ci ne motiveaza. Putem sa ne intoarcem cu o victorie de acolo", a spus Gabi Iancu la DigiSport.

Steaua s-a instalat pe prima pozitie in clasament cu victoria de la Botosani. CLASAMENTUL COMPLET AICI

Partizan - Steaua se vede la ProTV, miercuri de la ora 21:30.

Moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea a fost respinsă de deputați
BRAT
Modifică setările cookies