Vicecampioana Romaniei, amenintata cu insolventa! ASA-ul lui Dan Petrescu, actionata in instanta! UPDATE Reactia clubului

Vicecampioana Romaniei, amenintata cu insolventa! ASA-ul lui Dan Petrescu, actionata in instanta! UPDATE Reactia clubului

ASA Targu Mures, vicecampioana Romaniei si echipa care a dat una dintre marile lovituri ale verii, aducandu-l pe banca pe Dan Petrescu, e amenintata cu insolventa.

UPDATE! Reactia celor de la ASA:

In legatura cu informatiile aparute astazi in mass-media nationala cu privire la o solicitare de intrare in insolventa, conducerea clubului ASA Tirgu-Mures vine cu urmatoarele precizari:

"Intr-adevar, fata de societatea Belvedere Vue SRL exista o datorie a clubului nostru, ca urmare a unui cantonament desfasurat de echipa in respectiva locatie. Facem precizarea ca, respectiva suma va fi achitata de catre clubul nostru in decurs de câteva zile, nemaifiind nevoie de declansarea altor proceduri. Clubul ASA Tirgu-Mures intreprinde si va intreprinde toate demersurile pentru a-si respecta indatoririle comerciale. Am fi dorit insa sa aflam de aceasta intentie in mod direct, din partea partenerului comercial si nu prin intermediul unor articole care nu fac altceva decât sa incerce destabilizarea activitatii clubului nostru in aceasta perioada pre-competitionala."


Cu datorii de peste 3 milioane de euro acumulate si cu restante catre mai multi jucatori, lucru cunoscut dinaintea finalului de campionat, ASA Targu Mures are probleme din ce in ce mai mari.

Vicecampionii Ligii I au dat o mare lovitura prin aducerea lui Dan Petrescu si a unor fotbalisti ca Pablo Brandan, Dacian Varga ori Vasile Maftei, insa acum se pot vedea pusti in situatia de a se confrunta cu insolventa.

Un hotel din Sovata a actionat clubul ASA in judecata, cerand intrarea in insolventa a clubului. Dosarul a fost inscris la Tribunal, iar judecatorii il vor analiza intr-o sedinta pe data de 1 iulie, potrivit portalului Ministerului Justitiei.

Potrivit supervizor.ro, ASA a inregistrat pierderi de circa 775 de mii de euro in 2014, iar la finalul anului trecut avea o datorie de 10 milioane RON, care trebuie platita in mai putin de un an.

De asemenea, potrivit datelor ANAF, ASA Targu Mures avea la data de 31 martie 2015 o datorie de 3 milioane RON catre bugetu lde stat.

Mai multe detalii despre situatia financiara a ASA-ului sunt prezentate de supervizor.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies