Veste uriasa pentru Gigi Becali! Anuntul facut de Traian Basescu:

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2014, 19:27

	Veste uriasa pentru Gigi Becali! Anuntul facut de Traian Basescu:

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi!Tottenham - Benfica, azi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Gigi Becali incearca sa-l convinga pe Traian Basescu sa ii ofere gratierea pe motive de sanatate. Initial, Presedintele nu a lasat sa se inteleaga ca are motive sa ia in serios cererea patronului Stelei, dar acum pare ca s-a razgandit. Becali a declarat ca i-a facut si un cadou Presedintelui, insa acesta spune ca nu l-a primit. Mama lui Becali si avocatul acestuia au mers marti in audienta la Cotroceni. 

 

"Am inteles ca se plange de tratamentul din inchisoare. Are dreptul sa faca o asemenea sesizare. Inteleg ca reclama modul de functionare a Administratiei Penitenciarelor si am obligatia sa vad de ce nu functioneaza bine. Foarte curand voi avea un raspuns public.

Gandesc profund. E un om intr-o situatie dificila, iar eu sunt intr-o situatie si mai dificila. Pentru ca nu discutam de o femeie cu patru copii acasa, nu discutam de o batrana de 80 de ani care a mutat gardul. Nu e o decizie usoara. 

Daca am primit un cadou, trebuie sa il declar. Nu stiu, nu a ajuns la mine inca. Cu siguranta, o sa il primesc", a declarat Traian Basescu. 

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies