Reactia lui Nastase dupa ce a iscat un nou scandal: "S-a nimerit sa fie Basescu! Putea sa fie Dragnea!" Ce replica i-a dat fostul presedinte

Ilie Nastase Scandal Traian Basescu Stiri Reactia lui Nastase dupa ce a iscat un nou scandal: "S-a nimerit sa fie Basescu! Putea sa fie Dragnea!" Ce replica i-a dat fostul presedinte
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2019, 22:31
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2019, 22:36

Ilie Nastase a iscat un nou scandal. El a fost filmat de un prieten in timp ce arunca cu cafea pe un cort electoral pe care era imprimat chipul lui Traian Basescu.

Ilie Nastase a iscat un nou scandal. El a fost filmat in timp ce arunca cu cafea pe un cort electoral al PMP. Fostul mare tenismen candideaza pentru un post de europarlamentar din partea UNPR. Nastase spune ca "putea fi oricine! Putea fi Ciolos, Ponta sau Dragnea".

Nastase, reactie pe Facebook


Ilie Nastase a oferit o reactie pe Facebook, dupa ce, spune el, a primit o multime de mesaje, unele jignitoare, altele de felicitare.

"Buna seara tuturor,

Ma bucur ca am oameni care m-au jignit in presa si pe Facebook pentru cortul Basescu, precum si oameni care au fost ceva mai indulgenti (ca sa nu spun ca au apreciat).

Povestea corturilor electorale e simpla – hai sa fim cu totii sinceri – ma refer la politicieni: cate semnaturi ati strans in corturi? De ce erau majoritatea inchise? Mascau cumva publicitatea electorala in cele mai bune zone pentru panotajul publicitar?

Daca erau pentru strans semnaturi, de ce nu s-au demontat dupa ce ati depus listele la BEC?

De ce stau pe trotuare, ca oamenii sa fie obligati sa iasa in carosabil, ca nu mai e loc pentru trafic pietonal?

S-a nimerit sa fie Basescu; putea sa fie Ciolos, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tariceanu, sau oricine...

Apropo, cand mergeti in tarile din UE ( si probabil ati fost de multe ori si ati nimerit si campanii electorale ) cate corturi ati vazut?
Va multumesc pentru toate comentariile.

De la fiecare dintre voi am invatat ceva.

Ilie Nastase", a scris el.

Basescu: "Dumnezeu cu el!"


Si fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre acest incident.

"Mi-e dificil sa comentez si nu vreau sa jignesc public, dar va puteti imagina ce poti gandi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el!", a spus Traian Băsescu la B1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!