Valerii Moraru Rapid Superliga

Valerii Moraru e NOUL PATRON al Rapidului: "Gata, am batut palma, sunt fericit!" Detaliile discutiilor:

Omul de afaceri moldovean, Valerii Morar, ar putea semna in aceasta seara actele pentru preluarea Rapidului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iulie 2014, 20:08
Data actualizarii: Joi 24 Iulie 2014, 22:27

UPDATE 20:09 Valerii Moraru a iesit multumit de la negocieri - a anuntat ca este noul patron al Rapidului.

"Gata, am batut palma. Inca n-am semnat contractul, dar voi fi unicul actionar. Sunt fericit!", a declarat Moraru pentru ProTV.


UPDATE 18:30 La biroul Cristinei Andronache a ajuns si Adrian Zamfir. "Am venit sa vad ce se intampla cu patronii", a spus acesta.


Rapid este foarte aproape sa isi rezolve una dintre marile probleme cu cateva zile inainte de startul noului sezon de Liga I. Omul de afaceri moldovean, Valerii Moraru, s-a intalnit cu administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, pentru a pune la punct ultimele detalii inainte de semnarea contractului de preluare a clubului.

La biroul Cristinei Andronache se mai afla presedintele clubului, Nicolae Manea, team managerul Danut Perja, dar si noul antrenor al Rapidului, Ionel Ganea.

Omul de afaceri Valerii Moraru, a carui avere este estimata la 35 de milioane de euro, conform Top 300 Capital, detine companiile Azuga Waters si Perla Covasnei.

Valerii Moraru si sotia lui, Violeta, au intrat in afaceri la inceputul anilor 90, in Rusia, iar dupa 2000 s-au stabilit in Romania, dupa ce au cumparat pachetul de actiuni al fostei fabrici de bere Azuga.

Conform Top 300 Capital, Valerii Moraru este cel mai bogat om de afaceri moldovean din Romania.

Ramai pentru detalii.

Ganea este antrenorul Rapidului

Ionel Ganea a fost ales de conducerea clubului Rapid in urma unui concurs de CV-uri sa prea functia de antrenor principal, au anuntat surse din cadrul clubului giulestean. (Mediafax)

Administratorul judicar Cristina Andronache, presedintele Nicoale Manea si team-managerul Danut Perja au hotarat astazi sa ii propuna lui Ganea conducerea tehnica a echipei. Pe lista posibililor antrenori s-au mai aflat Adrian Iencsi si Marian Rada.

Ganea, care urmeaza sa semneze in cursul acestei zile contractul, revine la Rapid ca antrenor dupa ce a evoluat ca jucator in doua randuri pentru formatia giulesteana in 1999 si 2007.

In varsta de 40 de ani, fostul atacant a mai antrenat echipele Dinamo II, Sanatatea Cluj, Rapid Chisinau si ultima oara Universitatea Cluj.

In primele doua meciuri oficiale, cu CS Universitatea Craiova si Steaua, echipa a fost condusa de directorul tehnic Marian Rada.

Modifică setările cookies