Steaua a vandut un jucator la Pandurii, Grigoras a confirmat la Sport.ro: "Cluburile s-au inteles"

Steaua l-a cedat pe Mihai Radut la Pandurii Targu Jiu, anunta Petre Grigoras.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Iulie 2014, 10:19
Data actualizarii: Marti 01 Iulie 2014, 14:15

"Radut este al nostru de astazi. Cluburile au ajuns la o intelegere. Ambele parti au dorit acelasi lucru. Eu mi-am dorit sa colaborez cu el, am mare incredere in el, ii multumesc si lui ca a dorit sa vina. Sper sa revina la forma care l-a consacrat, vom vedea dupa o perioada de pregatire.

Nu stiu ce s-a intamplat cu el la Steaua, nu e treaba mea. Fiecare antrenor are o filosofie de joc, nu poti sa condamni pe cineva, e clar ca el nu s-a acomodat. E normal ca el sa-si fi dorit sa joace mai mult. La noi va avea aceasta sansa, iar eu sper ca in cel mai scurt timp sa se ridice la cel mai inalt nivel. Si, de ce nu, poate va pleca la o echipa puternica din strainatate. E tanar, are 24 de ani si tot viitorul in fata.

In aceasta afacere nu s-a pus problema unui schimb, nu va pleca niciun jucator de la Pandurii la Steaua. Anton si Breeveld sunt netransferabili in acest moment.

N-am platit nimic pentru el. Cluburile vor imparti procentele in eventualitatea unui transfer. Mai multe clauze stie presedintele clubului, nu eu", a spus Petre Grigoras la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

De asemenea, antrenorul Pandurilor a vorbit si despre interesul Stelei pentru Paul Anton, acesta spunand ca mijlocasul nu a primit nicio oferta pana in acest moment.

"Anton este netransferabil momentan, cel putin pana in iarna. Insa daca vine o oferta buna, una de nerefuzat, probabil ca o vom lua in considerare. Pana acum nu am primit insa nicio oferta concreta", a mai spus Petre Grigoras.

Modifică setările cookies