Schimbare URIASA la Dinamo! Ce se intampla cu Ionel Danciulescu dupa sedinta de astazi

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Martie 2018, 17:07

	Schimbare URIASA la Dinamo! Ce se intampla cu Ionel Danciulescu dupa sedinta de astazi

Ionel Danciulescu a fost promovat!

Astazi a avut loc o sedinta de 2 ore la Dinamo in urma careia a fost decisa promovarea lui Ionel Danciulescu - acesta nu va mai ocupa functia de director sportiv la club, ci de director general, devenind astfel al 2-lea om din cadrul clubului dupa Ionut Negoita, anunta Gazeta.

Noua functie a lui Danciulescu este superioara celei de presedinte, ocupata de Alexandru David. Danciulescu a mai ocupat aceasta pozitie in 2014 si ii va aduce o marire importanta de salariu, el avand in prezent un salariu de 1.000 de euro pe luna.

Inlocuitorul lui Ionel Danciulescu in functia de director sportiv va fi ales de Danciulescu impreuna cu antrenorul echipei, Florin Bratu.

"Dinamo a facut o mișcare foarte buna pentru ca Danciulescu e un om cu foarte multa experienta in fotbal si un om ambitios cu multa putere de munca in fotbal. Ii doresc mult succes" a spus Adrian Mutu la aflarea vestii pentru Gazeta.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies