ULTIMA ORA | Renunta Neagoe la postul de antrenor? Scene halucinante la Saftica: suporterii au intrat in sala si au anulat conferinta! VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Iunie 2019, 15:52

Dupa incidentele provocate noaptea trecuta la hotelul lui Ionut Negoita, suporterii dinamovisti au mers astazi si la Saftica, si au blocat prezentarea oficiala a lui Eugen Neagoe.

UPDATE 16:10 Bogdan Balanescu, presedintele clubului Dinamo, a anuntat cu jumatate de gura ca "Neagoe este in continuare antrenorul lui Dinamo".

"Imi cer scuze ca a fost anulata conferinta de presa pentru prezentarea domnului Neagoe. Am avut o discutie cu suporterii, cu o parte a suporterilor dinamovisti. Au cerut ca Eugen Neagoe sa nu fie instalat pe banca tehnica a lui Dinamo si sa vina nea Mircea Rednic inapoi."

"Antrenorul lui Dinamo in momentul de fata este Eugen Neagoe. Daca se poate schimba ceva? Vom vedea zilele urmatoare, dar este o decizie foarte grea."

"Dansul nu este speriat, intelege suporterii lui Dinamo, aceste manifestari au venit si pe fondul lipsei de rezultate din ultima perioada."

"Totodata, condamnam actele de violenta care au avut loc aseara in fata hotelului Rin", a spus Bogdan Balanescu.

In timp ce Balanescu dadea declaratii, un suporter dinamovist i-a strigat lui Danciulescu: "Danciule, esti barbat? Esti barbat, ma? Atunci da-ti demisia, nu mai sta langa astia!"

UPDATE 15:40 Suporterii dinamovisti parasesc baza de la Saftica.

Sunt zvonuri ca Eugen Neagoe ar vrea sa renunte la post, dupa ce a vazut vehementa cu care suporterii il cer inapoi pe Mircea Rednic, insa deocamdata nu a aparut nicio declaratie in acest sens.

La discutiile cu suporterii nu a participat si Eugen Neagoe, ci doar Balanescu si Danciulescu.

UPDATE 15:15 Suporterii care au patruns in baza de la Saftica discuta acum cu Bogdan Balanescu, presedintele clubului. La porti mai sunt alti 20 de suporteri. Jandarmii nu ii mai lasa sa intre.

Suporterii il cer pe Mircea Rednic inapoi la Dinamo.

UPDATE 14:50 Balanescu si Danciulescu, oficialii clubului Dinamo, i-au anuntat pe jurnalisti ca se anuleaza conferinta de presa. Nimeni nu intelege cum de suporterii au putut patrunde nestingheriti in sala de conferinta. Fortele de ordine au mers abia acum in sala pentru a-i evacua pe suporteri.


Aproximativ 30 de suporteri dinamovisti au mers astazi la Saftica si au intrat in sala de conferinte, unde ar fi trebuit sa aiba loc prezentarea lui Eugen Neagoe.

Culmea, la conferinta de presa a ramas pe afara tocmai presa, pentru ca suporterii au ocupat sala.

E multa confuzie in acest moment in complexul de la Saftica, nimeni nu intelege cum de suporterii au fost lasati sa intre in sala de conferinta.

Danciulescu a asistat neputincios la haosul produs de suporteri.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies