Primul pas pentru "noua Steaua"? Armata face selectie pentru o noua echipa de fotbal!

Autor: Sport.ro
Vineri 14 August 2015, 15:16

	Primul pas pentru "noua Steaua"? Armata face selectie pentru o noua echipa de fotbal!

Clubul Sportiv al Armatei isi redeschide portile pentru fotbal

CSA Steaua Bucuresti organizeaza selectii pentru noi grupe de juniori. "Redeschidem portile pentru fotbal", anunta CSA pe contul de Facebook.

Ar putea fi primul pas pentru infiintarea unei noi echipe, planul cu care generalii l-au amenintat pe Gigi Becali in ultimele luni.

In decembrie, CSA a castigat in instanta dreptul de asupra marcii Steaua, iar Becali a anuntat in mai multe randuri ca nu este dispus sa plateasca pentru a lua numele si stema inapoi.

In semn de protest, galeriile Stelei au lansat campania "Nimeni la meci", iar multe voci au garantat ca vor sustine o noua echipa "Steaua" chiar si in liga a 4-a.

Iata mai jos comunicatul CSA Steaua Bucuresti:

"CSA Steaua Bucuresti redeschide portile Centrului de Fotbal pentru copii si juniori! Actiunea de selectie a copiilor si juniorilor care se vor pregati in cadrul Centrului de Fotbal va avea loc in perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, zilnic, intre orele 08.30 – 12.30 si 16.00 – 19.00. La selectie sunt asteptati, in echipament sportiv, copiii nascuti intre anii 2001 – 2006 inclusiv. Toti trebuie sa prezinte o adeverinta medicala prin care se certifica faptul ca sunt apti pentru efort fizic, pentru a putea sustine probele de efort impuse. Succes viitorilor fotbalisti!"

 

CSA Steaua București redeschide porțile Centrului de Fotbal pentru copii și junioriAcțiunea de selecție a copiilor și...

Posted by CSA Steaua Bucuresti on Friday, August 14, 2015
O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies