Primarul Ploiestiului, audiat de DNA! Procurorii ancheteaza modul in care Petrolul a primit 3 milioane € din bugetul local:

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 09:52

	Primarul Ploiestiului, audiat de DNA! Procurorii ancheteaza modul in care Petrolul a primit 3 milioane € din bugetul local:

► Azi alegem Balonul de Aur si-n skandenberg! Ceremonia Mainilor Rupte In Direct incepe la 21:45 la Sport.ro! Prezenta obligatorie!

Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, este audiat la aceasta ora de DNA in dosarul aflat in faza premergatoare urmaririi penale in care procurorii verifica modul in care autoritatile locale au aprobat acordarea a 3.000.000 de euro de la buget ca premii pentru clubul Petrolul. (MEDIAFAX)

Potrivit unor surse din administratia locala, primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a fost citat la sfarsitul saptamanii trecute, iar luni dimineata s-a prezentat la sediul DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti, pentru a da declaratii in dosarul privind modul in care, incepand cu luna decembrie a anului 2012, de la bugetul local al municipiului au fost alocati trei milioane de euro ca premii pentru performantele sportive ale echipei de fotbal Petrolul Ploiesti.

Saptamana trecuta, Badescu declara corespondentului MEDIAFAX ca se asteapta sa fie chemat la DNA pentru a da declaratii in acest dosar.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies