VIDEO | Primele imagini cu Dragomir dupa o noapte petrecuta in arest: "Sunt very strong"

Delapidare, spalare de bani si evaziune fiscala sunt capetele de acuzare in dosarul in care Dumitru Dragomir este suspectat ca ar fi prejudiciat Liga cu 3 milioane de euro din drepturile TV. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Aprilie 2014, 07:00
Data actualizarii: Marti 08 Aprilie 2014, 09:50

Dumitru Dragomir va fi cercetat in libertate in timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu si Radu Arhire au fost arestati preventiv, a decis in aceasta dimineata Tribunalul Bucuresti. (MEDIAFAX)

Dragomir, Corbu si Arhire au fost adusi la instanta cu propunere de arestare preventiva in jurul orei 00.15, fiind audiati timp de peste cinci ore.

La iesirea din tribunal, Dragomir a declarat: "Am avut incredere in justitia din Romania si uite ca s-a facut dreptate. I am very strong (Sunt foarte puternic, n.r.)".

Decizia TB nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

Luni au fost retinuti, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare, evaziune fiscala si spalare a banilor, si oamenii de afaceri Mihai Corbu, pentru complicitate la delapidare, complicitate la evaziune fiscala si spalare a banilor, si Alexandru Madalin Radu Arhire, pentru complicitate la evaziune fiscala si spalare a banilor.

Modifică setările cookies