Negoita vrea sa vanda Dinamo! Datoriile si injuraturile suporterilor l-au facut sa spuna: "Gata, m-am saturat"

Negoita vrea sa vanda Dinamo! Datoriile si injuraturile suporterilor l-au facut sa spuna: "Gata, m-am saturat"

Ionut Negoita este dispus sa vanda tot pachetul de actiuni pe care il detine la Dinamo.

Doua infrangeri consecutive au fost de ajuns pentru un cutremur in Stefan cel Mare. Ionut Negoita s-a saturat de datoriile vechi pe care trebuie sa le plateasca si de atitudinea suporterilor la meciurile cu FC Brasov si CFR Cluj.

Cotidianul Gazeta Sporturilor scrie ca Negoita este hotarat sa vanda cat mai repede pachetul de actiuni pe care il detine la Dinamo.

"Am achizitionat clubul, am platit datorii de multe milioane de euro, am asigurat doua licente si am dus echipa pe un loc de cupele europene. Acum sunt luat la injuraturi. M-am saturat, imi vreau viata inapoi. Mi-am neglijat familia si afacerile pentru a ma dedica lui Dinamo, dar lumea nu vede adevarul", a declarat Negoita, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.

VREA SA VANDA TOT

Conform sursei citate, Negoita este dispus sa vanda toate actiunile, chiar daca asta i-ar aduce pierderi importante: "Nu vreau sa imi recuperez intreaga investitie pentru ca realizez ca este imposibil, dar sa vina cineva sa ia clubul si ii cedez pe loc.", a mai spus actionarul lui Dinamo.

AU APARUT DATORII NOI

Decizia lui Negoita vine dupa ce un audit financiar a scos la iveala datorii ale clubului despre care patronul lui Dinamo nu avea habar.

"Apareau tot felul de documente oficiale cum ca trebuie dati 800.000 de euro in Uruguay, alte sute de mii de euro pentru tot felul de chestii, strangadu-se peste 25 de milioane de euro, datorie care este si acum activa din perioada dinanintea lui Negoita", au declarat apropiatii patronului din Stefan cel Mare pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies