Mandatul lui Iorgulescu nu a fost validat de judecatori: "E TERMINAT!" UPDATE: reactia OFICIALA a LPF

Mandatul lui Iorgulescu nu a fost validat de judecatori: "E TERMINAT!" UPDATE: reactia OFICIALA a LPF

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

UPDATE: LPF a emis de urgenta un comunicat de presa in care anunta ca decizia Curtii de Apel nu afecteaza cu nimic functionarea organizatiei. Ba chiar mai mult, LPF anunta ca decizia luata astazi vine in urma unei proceduri necontencioase.

"Am luat act cu surprindere de solutia pronuntata, astazi, de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul avand ca obiect inregistrarea organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal in Registrul Federatiilor de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Pentru a lamuri opinia publica, asupra efectelor acestei solutii, facem urmatoarele precizari:

Hotararile privind alegerea noilor organe de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal din 14 si 19 noiembrie 2013 continua sa produca efecte juridice depline, independent de inregistrarea organelor de conducere in Registrul Federatiilor. Cu alte cuvinte, in lipsa unei decizii privind anularea hotararii Adunarii Generale de Alegeri din 14 noiembrie 2013, dl. Gino Iorgulescu continua sa indeplineasca in mod legal functia de Presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, chiar daca acesta nu este inscris in Registrul Federatiilor.

Avocatii Ligii Profesioniste de Fotbal vor relua in cursul zilei de maine procedura de inregistrare a noilor organe de conducere in Registrul Federatiilor deoarece hotararea pronuntata astazi de Curtea de Apel Bucuresti nu are autoritate de lucru judecat, fiind pronuntata in cadrul unei proceduri necontencioase.

Orice alte comentarii pe baza acestui subiect reprezinta incercari regretabile de manipulare a opiniei publice, lipsite de argumente, motiv pentru care ne delimitam categoric de acestea", se arata in comunicatul oficial al LPF.

UPDATE: In cazul in care scenariul avansat de avocatul Universitatii Craiova, Mircea Moise, se va adeveri, lucrurile pot lua o turnura incredibila la LPF, spun surse din anturajul Ligii, Adunarea Generala urmand sa voteze pentru un nou presedinte. Mai interesant este insa faptul ca Dumitru Dragomir, fostul presedinte, ar trebui sa convoace Adunarea Generala si sa conduca alegerile.


Ales in luna noiembrie a anului trecut in functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), dupa ce a castigat lupta cu Dumitru Dragomir, Gino Iorgulescu nu a fost inca validat de Tribunalul Bucuresti, iar Curtea de Apel a luat aceeasi decizie.

Curtea de Apel nu l-a validat inca pe Gino Iorgulescu in functia de presedinte al Ligii, dupa ce Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, echipa intrata ieri in faliment, a depus o contestatie.

Cu toate acestea, Gino Iorgulescu a reactionat imediat, acesta declarant in urma cu cateva minute: "E o furtuna intr-un pahar cu apa! Este exact situatia de la FRF, unde un AJF a contestat alegerile din ziua inscaunarii lui Burleanu. Tocmai am trimis juristul Ligii la Curtea de Apel pentru a scoate motivarea acestei hotarari si vom reveni in cursul zilei urmatoare", a spus Iorgulescu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

De cealalta parte, avocatul lui Adrian Mititelu si al Universitatii Craiova, spune ca Gino Iorgulescu <<este terminat>>.

"Gino Iorgulescu este terminat, nu are ce cauta la LPF in acest moment. Campionatul organizat de ei este in aer, pentru ca ei nu au nicio calitate. Presedintele Federatiei trebuie sa ia masuri, sa organizeze un campionat legitim. Are o singura cale, sa se duca la Rahova si sa se predea. Acum cateva luni au transferat 17 milioane in conturile cluburilor. Daca eu vin si va zic ca sunt presedintele Romaniei, credeti ca e in regula? Gino Iorgulescu stia ca nu a fost ales de membrii Adunarii Generale, el a avut acces la cererea noastra, iar eu i-am facut o somatie prin care i-am adus la cunostinta ca nu este reprezentantul Ligii. Organele statului se vor sesiza imediat, in 24 de ore cred ca va incepe urmarirea penala. Urmeaza sa-i vedem pe toti la DNA", a spus Mircea Moise la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiul violent de la fabrica de produse din țiței din Prahova ar fi izbucnit de la un aparat de sudură
BRAT

Modifică setările cookies