Presedinte de club, arestat dupa ce angajat un ASASIN! Anunt socant in Spania, pentru omul care a condus Valencia timp de 4 ani

Presedinte de club, arestat dupa ce angajat un ASASIN! Anunt socant in Spania, pentru omul care a condus Valencia timp de 4 ani

► Meci cu visele pe masa: Sevilla – Porto, joi 22:00, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo!

"Fostul presedinte al Valenciei, Juan Soler, a fost arestat pentru ca a incercat sa-l rapeasca pe Vicente Soriano, si el fost conducator al formatiei <<liliecilor>>" - este anuntul socant facut de anchetatorii spanioli, care au decis sa-l retina pe fostul conducator de pe Mestalla pentru 24 de ore, acuzandu-l pe acesta de faptul ca ar fi angajat un asasin platit.

Soler, presedinte al Valenciei intre 2004 si 2008, a fost retinut in cursul zilei de ieri, dupa ce anchetatorii au aflat ca acesta ar fi planuit sa il rapeasca pe un fost coleg si partener de afaceri, care ii datora o suma importanta de bani.

Instalat in functia de presedinte al Valenciei in 2008, succedandu-i lui Juan Soler, Vicente Soriano a achizitionat si actiunile detinute de Soler, ramanandu-i acestuia dator cu circa 70 de milioane de euro.

Astfel, Soler ar fi platit intre 50 si 100 de mii de euro pentru a-l speria sau, poate chiar mai rau, pentru a-l ucide pe fostul sau partener, spun anchetatorii.

Cu toate acestea, Soler a fost eliberat dupa 24 de ore de detentie, procurorii nereusind sa aduca suficiente dovezi la dosar.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies