Lovitura pentru Steaua! "Printul" Cristea a castigat litigiul si trebuie sa incaseze toate restantele de la club

Lovitura pentru Steaua! "Printul" Cristea a castigat litigiul si trebuie sa incaseze toate restantele de la club

Aflat in litigiu cu Steaua, dupa ce a fost dat afara de formatia ros-albastra, care nu i-a achitat nici primele promise, printre care si cea de calificare in grupele Ligii Campionilor, in valoare de 120 de mii de euro, Adrian Cristea (30 de ani) ii da lovitura de gratie Stelei.

Cu un dosar depus la LPF, in care solicita nu doar sa fie declarat jucator liber de contract, dar si sa incaseze toate restantele de la Steaua, Adrian Cristea a spus ca va merge in toate instantele posibile pentru a-si face dreptate.

Iar lovitura finala a fost consemnata astazi, noteaza publicatia Fanatik, care anunta ca LPF si Comisia de Solutionare a Litigiilor a judecat astazi memoriul fotbalistului, dandu-i acestuia castig de cauza.

Anamaria l-a invins pe Reghe

Inca reprezentantul oficial al lui Adrian Cristea, Anamaria Prodan, sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf, este cea care i-a fost alaturi fotbalistului in incercarea sa, aceasta declarand in repetate randuri ca meseria ei este aceea de a apara interesele jucatorilor cu care se afla sub contract.

“Daca nu castigam, jucatorul ma arata cu degetul pe mine, eu a trebuit sa-mi fac datoria fata de el. Nu puteam sa-i zic sa nu se duca la Comise. El isi va recupera suma trecuta in contract. M-am intalnit cu el, stateam de vorba despre o viitoare destinatie, si nimeni nu intelegea de ce sunt langa el: oare Anamaria e impotriva Stelei? Nu, eu nu sunt impotriva Stelei, dar Cristea este jucatorul meu. N-am vorbit cu Reghe despre asta, am decis sa trecem repede peste subiect. Cristea va merge mai departe si in civil, eu cred ca va castiga. Depinde si de apararea Stelei”, spunea Anamaria Prodan la Sport.ro, dupa anuntarea primei decizii in cazul "Cristea vs Steaua".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri de relaxare adoptate de Guvern intră în vigoare de astăzi. Condițiile pentru desfășurarea festivalurilor
BRAT
Modifică setările cookies