Becali: "Iancu va ZBURA de la Steaua. Vine un atacant strain!" De Amorim si Alibec, sanse mici la transfer

Gigi Becali a anuntat noi probleme in lotul Stelei. Iancu a ajuns in aceeasi situatie cu Tamas. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 21:30
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 23:21

Iancu a fost lasat din nou in tribuna de Radoi, iar Becali anunta ca atacantul pleaca de la Steaua, daca va reusi sa transfere un alt atacant. Alibec si De Amorim nu mai vin la Steaua. 
 

"Iancu va zbura, dar asta in cazul in care vor semneaza Alibec si De Amorim. Alibec a cerut 100.000 de euro la semnatura, 15.000 de euro pe luna, mai costa si el 600.000 de euro si contract pe trei ani. Daca faci un calcul, ajungi la doua milioane si ceva si dupa aia ramane liber de contract. La Becali nu se poate asa ceva. La mine semnezi pe cinci ani, te ”vopsesc” si te dau mai departe pe cinci milioane. Asa fac eu. si cu De Amorim la fel. ii iau cu 500.000 de euro, ii dau cu 5 milioane.

Este adevarat ca stie Mirel alt atacant, vreau sa-l iau. Vreau sa creez o prapastie, in campionat vreau sa ne distram, sa fie ca la antrenament”, a declarat Gigi Becali.

Si Argaseala a anuntat ca Steaua nu s-a inteles cu De Amorim si Alibec. "Au pretentii prea mari pentru valoarea pe care o au", a spus presedintele Stelei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!