FRF FC Brasov Petrolul Ploiesti Superliga

Petrolul a scapat de infrangerea la MASA VERDE cu FC Brasov, dupa ce FRF a respins contestatia facuta la pauza

Petrolul a scapat de infrangerea la masa verde in meciul cu FC Brasov, FRF anuntand astazi ca a respins "ca tardiva" contestatia facuta de oficialii brasoveni in pauza partidei disputate duminica.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 15:19
Data actualizarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 21:14

Petrolul a castigat primul meci al noului sezon din Liga I cu 1-0, la capatul unei partide in care Felipe Teixeira a fost din nou "salvatorul", iar Adi Mutu si-a batut joc de un penalty.

Ploiestenii au obtinut primele puncte in campionat, dar adversarii de la FC Brasov au reclamat la final folosirea unui fotbalist suspendat (Peterson Pecanha), cerand o victorie la masa verde.

Pecanha, care a primit rosu in penultima etapa a sezonului trecut, impotriva Stelei, a fost suspendat doua meciuri. Acesta a stat in ultima etapa a sezonului trecut si in partida pe care Petrolul a disputat-o in Cupa Ligii, insa brasovenii, in frunte cu presedintele Constantin Zotta, au reclamat faptul ca Regulamentul Disciplinar al LPF nu mentioneaza nicaieri aceasta competitie ca fiind una oficiala.

Chiar daca brasovenii s-au declarat in prima faza increzatori in privinta unei victorii la FRF, Constantin Zotta declarand ca echipa sa isi va trece cele 3 puncte in clasament, surpriza a venit astazi, cand FRF a decis sa respinga contestatia ca fiind tardiva.

Petrolul va ramane astfel cu cele 3 puncte castigate pe teren in meciul de la Brasov, insa FRF si LPF urmeaza sa ofere mai multe lamuriri in ceea ce priveste ispasirea suspendarilor in meciurile din Cupa Ligii si Supercupa Romaniei.

Modifică setările cookies