ULTIMA ORA | Decizie drastica luata de Dinamo in cazul lui Gnohere: "Bizonul" a fost trimis la echipa a doua, la doua zile dupa ce a ratat un penalty la Targu Mures

Dinamo nu se mai intelege cu cel mai bun om al sau din sezonul trecut. "Bizonul" Gnohere, protagonistul unor discutii aprinse in ultimele doua saptamani, a fost trimis la echipa secunda a clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2016, 17:56
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2016, 21:18

UPDATE | Ionel Danciulescu confirma: "Bizonul Gnohere a fost trimis la echipa a doua".

"Gnohere a primit termen pana astazi sa ne dea un raspuns. I-am facut o oferta foarte-foarte buna pentru ce e infotbalul romanesc, cu bonusuri. E adevarat ca a fost trimis la echipa secunda, dar noi speram sa fie de scurta durata. Pentru noi este un jucator foarte important si avem nevoie de el. Deocamdata, asta e situatia, speram sa-si prelungeasca contractul", a spus Ionel Danciulescu la Digisport.

 

"Eu l-am simtit foarte pozitiv, deschis la discutii. M-a asigurat ca se va gandi foarte bine. A spus ca ofera de la Dinamo e mai buna decat tot ce a primit. Azi, domnul presedinte a fost la Saftica, a discutat cu el. Domnul Negoita a luat decizia de a-l trimite la echipa a doua", a mai spus Danciulescu.


Gnohere a fost trimis la echipa a doua de Negoita si Andone. Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca atacantului i s-a transmis ca acesta va fi reprimit la prima formatie doar daca isi prelungeste intelegerea si spune astfel "pas" interesului Stelei pentru serviciile sale.

In varsta de 28 de ani, Gnohere a marcat 12 goluri pentru Dinamo in sezonul trecut, fiind cel mai bun om de gol al "cainilor".

In acest sezon, Gnohere a inscris 4 goluri in 7 meciuri disputate in Liga I.

Francezul a ratat un penalty in urma cu doua zile, in infrangerea lui Dinamo de la Targu  Mures, scor 1-2.

Modifică setările cookies