ULTIMA ORA | Decizie drastica luata de Dinamo in cazul lui Gnohere: "Bizonul" a fost trimis la echipa a doua, la doua zile dupa ce a ratat un penalty la Targu Mures

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Septembrie 2016, 17:56

Dinamo nu se mai intelege cu cel mai bun om al sau din sezonul trecut. "Bizonul" Gnohere, protagonistul unor discutii aprinse in ultimele doua saptamani, a fost trimis la echipa secunda a clubului.

UPDATE | Ionel Danciulescu confirma: "Bizonul Gnohere a fost trimis la echipa a doua".

"Gnohere a primit termen pana astazi sa ne dea un raspuns. I-am facut o oferta foarte-foarte buna pentru ce e infotbalul romanesc, cu bonusuri. E adevarat ca a fost trimis la echipa secunda, dar noi speram sa fie de scurta durata. Pentru noi este un jucator foarte important si avem nevoie de el. Deocamdata, asta e situatia, speram sa-si prelungeasca contractul", a spus Ionel Danciulescu la Digisport.

 

"Eu l-am simtit foarte pozitiv, deschis la discutii. M-a asigurat ca se va gandi foarte bine. A spus ca ofera de la Dinamo e mai buna decat tot ce a primit. Azi, domnul presedinte a fost la Saftica, a discutat cu el. Domnul Negoita a luat decizia de a-l trimite la echipa a doua", a mai spus Danciulescu.


Gnohere a fost trimis la echipa a doua de Negoita si Andone. Cotidianul Gazeta Sporturilor noteaza ca atacantului i s-a transmis ca acesta va fi reprimit la prima formatie doar daca isi prelungeste intelegerea si spune astfel "pas" interesului Stelei pentru serviciile sale.

In varsta de 28 de ani, Gnohere a marcat 12 goluri pentru Dinamo in sezonul trecut, fiind cel mai bun om de gol al "cainilor".

In acest sezon, Gnohere a inscris 4 goluri in 7 meciuri disputate in Liga I.

Francezul a ratat un penalty in urma cu doua zile, in infrangerea lui Dinamo de la Targu  Mures, scor 1-2.

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies