Dan Petrescu, intors din drumul spre Targu Mures? Antrenorul a primit o oferta din strainatate si poate avea parte de o revenire SURPRIZA

Ofertat de ASA Targu Mures si ademenit cu un proiect de titlu, Dan Petrescu poate face cale intoarsa din drumul care il duce in Ardeal. Fostul campion al Romaniei i-a anuntat pe sefii ASA-ului ca va da un raspuns marti. Motivul? Asteapta un raspuns din Rusia!

UPDATE | www.sport.ro a obtinut o prima reactie a lui Dan Petrescu. Antrenorul a refuzat sa dea numele formatiei din strainatate cu care ar negocia, dar a anuntat ca de maine va fi mai mult ca sigur antrenorul unei echipe.

"Maine la ora 12:00 sunt la Targu Mures, daca nu se rezolva in seara asta vreo mutare. Maine semnez cu ASA in cazul in care nu se va concretiza nimic din strainatate", a spus Dan Petrescu.


Dan Petrescu a negociat in ultima saptamana preluarea ASA-ului, vicecampioana Romaniei, iar sefii clubului din Targu Mures asteapta un raspuns din partea tehnicianului.

Cu Dan Petrescu in fruntea listei cu antrenori, vedetele de la Targu Mures, N'Doye, Zicu si Sepsi, au anuntat si ele ca vor ramane in cazul in care afacerea se va concretiza.

Fostul campion al Romaniei i-a anuntat pe oficialii de la Targu Mures ca va da un raspuns final marti. Motivul intarzierii? Acesta mai are o pista importanta.

Presa din Rusia anuntat ca Dan Petrescu a negociat in paralel si cu o alta formatie. Este vorba despre Kuban Krasnodar, echipa pe care a mai antrenat-o si pe care a reusit sa o transforme intr-una dintre formatiile importante din Rusia.

Dan Petrescu se lupta pentru postul de principal al lui Kuban cu Valeri Petrakov, Dmitri Hohlov si Kurban Berdiev.

"Numele antrenorului va fi anuntat maine ori poimaine, dupa sedinta Consiliului Director al clubului. Avem in vedere patru candidati: Dan Petrescu, Petrakov, Hohlov si Berdiev. In acest moment nu am luat o decizie", ar fi spus Evgheni Muravcev, directorul general al lui Kuban.

Daca nu va fi ales de sefii lui Kuban, Dan Petrescu va merge la Targu Mures, formatie care isi propune din nou sa se bata la titlu.

"Cu Dan Petrescu locul 2 sau 3 nu exista. Exista doar locul 1. Credeti cumva ca Zicu sau N'Doye ar pleca de la Mures daca vine Dan Petrescu?", spunea nu mai departe de ieri si Claudiu Maior, viceprimarul orasului Targu Mures.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies