21 2016 16:04

Cosmin Matei si-a gasit echipa, astazi semneaza contractul! Dinamo se alege cu 100.000 € de pe urma transferului


	Cosmin Matei si-a gasit echipa, astazi semneaza contractul! Dinamo se alege cu 100.000 € de pe urma transferului

Matei lasa Dinamo pentru campionatul Greciei.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Cosmin Matei a plecat in Grecia si urmeaza sa semneze cu Atromitos, echipa care se bate pentru salvarea de la retrogradare in acest sezon.

Dinamo nu a avut pretentii mari pentru acest transfer, mai ales ca Matei intrase in ultimele sase luni de contract. 100.000 de euro este suma acceptata de oficialii din Stefan cel Mare.

Atromitos a incheiat sezonul trecut pe locul 4, insa acum se afla intr-o situatie foarte delicata - este pe 14 in clasament, pozitie de retrogradare.

Matei (24 de ani) a mai jucat la Farul Constanta, Steaua si Astra.

1 comentarii
  • 22 2016
    dada Doamne pe ce "sume" au inceput sa plece jucatorii din Romania. Asta e efectul pe care l-au avut ultimii 10-12 ani in care "marii" impresari cu complicitatea unor moderatori de emisiuni sportive, comentatori etc au UMFLAT artificial cota unor jucatori romani, iar cand acesti au ajuns pe la diferite cluburi afara s-au facut si ne-au facut tara de ras, prinzand primul 11 cand si cand. Problema nu e ce a fost, problema e ca INCA SE CONTINUA acest lucru. Priviti "oameni de fotbal" la TV cum ridica pe unul sau pe altul in slavi PE BURTA GOALA, fara ca acei jucatori de fotbal sa fi realizat ceva. Gen: Ivan, Tanase, Ianis Hagi, Vatajelu si multi altii....
BRAT