Ultima ora: Cele 3 nume aparute pe lista de transferuri a Stelei! Jucatorii din care Steaua TREBUIE sa aleaga

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2016, 13:59
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2016, 14:14

Noua regula FRF de a impune in echipele de start ale cluburilor din Liga I un titular selectionabil la tineret aduce o problema neasteptata pe lista lucrurilor de rezolvat la Steaua.

Reghecampf are acum in lot mai multi pusti, insa niciunul nu pare sa primeasca o investitie suficienta de incredere din partea antrenorului. Folositi de Radoi in prima parte a campionatului, Cojocaru, Mihalcea, Tudorie sau Tarnovan fie au parasit echipa, fie sunt numai optiuni de back-up in prioritatile actualului staff tehnic. Steaua ii asteapta inapoi atat pe ei, cat si pe Valceanu sau Stefanescu, trimisi la Voluntari, insa fara a avea vreo certitudine. In conditiile in care nici Popadiuc sau Ontel nu sunt gata sa devina tiutlari fara semnul intrebarii, Reghecampf trebuie sa-si refaca din calcule.

Un transfer de forta n-ar rezolva in totalitate problema. Steaua are nevoie si de optiuni noi, mai ales ca regula prevede ca cel putin un jucator U21 sa fie in teren pe toata durata unui joc de campionat.

In conditiile rivalitatii cu Dinamo, Steaua va fi aproape obligata sa faca afaceri cu Viitorul sau CSU Craiova la vara. Cele mai bune variante disponibile pe piata sunt Ivan, Nedelcu si Razvan Marin.

Primul a refuzat recent Steaua dupa negocieri care au durat doua luni. Ivan a ramas la CSU si pastreaza visul de a juca in strainatate din vara. Atacantul lui CSU a fost urmarit de Barcelona, care a promis ca revine cu o oferta clara la finalul campionatului daca va fi convinsa de 'bijuteria' lui CSU. Hagi are si el doua produse de top pentru Steaua. Nedelcu (18 ani) si Razvan Marin (19 ani) sunt oameni din ce in ce mai importanti pentru Hagi. Si el visa la milioane de pe urma lor, insa ar putea accepta si varianta Steaua, mai ales in cazul expunerii in UEFA Champions League.

Daca regula trecuta recent prin Comitetul Executiv nu sufera modificari de ultima ora, Steaua e fortata sa faca prima afacere importanta din perioada de transferuri cu cel putin unul dintre pustii amintiti.

Tu de cine crezi ca are nevoie Steaua?

Pustii U21 aflati acum sub contract cu Steaua:
Valceanu, Mihalcea, Ontel, Tudorie, Cojocaru, Gradinaru, Tarnovan, Popadiuc, Stefanescu, Poiana, Macris, Pham, Aldea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!