Becali, suspendat de FRF pentru 6 luni si amendat cu 130.000 de lei! UPDATE: Reactia lui Becali: "Ii dau in judecata"

Autor: Sport.ro
Joi 07 Septembrie 2017, 11:11

	Becali, suspendat de FRF pentru 6 luni si amendat cu 130.000 de lei! UPDATE: Reactia lui Becali: "Ii dau in judecata"

Comisia de Disciplina din cadrul FRF a stabilit sanctiuni extrem de dure pentru patronul Stelei.

UPDATE: Becali a comentat decizia: "Mi-au dat 65.000 de lei ca de ce i-am zis lui Daum ca e drogangiu. El a fost condamnat pentru consum de droguri. Iar de negri am zis ca cu astia din Africa nu te intelegi ca nu au educatie. De Gnohere am zis ca e european, nu am o problema de culoare, am de adaptare.

Eram suparat, Moke a venit ca nu mai vrea 10.000, vrea 15.000 ca nu mai vine la antrenament altfel. Muniru a sarit la bataie, daca nu il bagai titular facea scandal. Si am spus adevarul, eu am negri care vin si le dau banii. Am ajutat imigranti, nu pot sa fiu rasist. Eu iubesc pe toti oamenii indiferent de culoare. Daca esti negru educat, zic adevarul daca am probleme cu tine, poti sa fii de oriunde.

O sa atac si in instanta civila aceasta decizie. Problema e mentalitatea, daca il atac pe Burleanu imi dau ei la cap. Cand o sa avem insitutii nesupuse stapanului? Daca Burleanu a reusit sa stapaneasca, va dati seama ce sclavi avem in Federatie? 

Clubul ce treaba are? Eu nu am nicio treaba cu clubul, nici finantator nu mai sunt, mi-am luat banii, nu mai am nicio treaba. Ce legatura are clubul? Nu au cum sa nu ma lase sa merg la meciuri, cum adica, asta inseamna puscarie. Daca te pui la mintea lor, ei pot sa faca orice, nu conteaza legea.", a spus Becali la Ora Exacta Sport.ro.

 


Gigi Becali a fost suspendat pe o perioada de 6 luni si a primit o amenda totala de 130.000 de lei, dupa ce Comisia de Disciplina a judecat doua plangeri - remarcile considerate rasiste ale lui Becali la adresa lui Moke si Muniru, plus o declaratie prin care a condamnat comportamentul conducerii FRF in problema numirii selectionerului.

Nu este clar la ce se refera suspedarea, in conditiile in care Gigi Becali nu detine o functie oficiala la FCSB.

Ce a spus Becali despre FRF: "E de vina doar Federatia. E rusinos, e regretabil. Avem unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii. In loc sa il luam la nationala, unde suntem de ras, il lasam in Turcia. Eu cred ca Lucescu venea si pe o oferta mai mica. E rusinos. Cred ca ei au o legatura cu Daum, una materiala, de coruptie."

Ce a spus Becali despre Muniru: "Muniru avea probleme de comportament, a sarit cu pumnii si picioarele pe un jucator. Am scapat de el, nu mai imi trebuie jucatori de culoare. Nu am noroc la ei, nu ati vazut ca am avut probleme cu toti? Si cu aia cu care nu am avut probleme de comportament - ca Emeghara sau Alcenat -, aia nu au dat randament. E clar, nu am noroc cu ei."

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies