Astra si CFR Cluj risca interdictia in Europa! Anuntul facut de UEFA:

Astra si CFR Cluj risca interdictia in Europa! Anuntul facut de UEFA:

Astra si CFR Cluj, cluburi care erau monitorizate de UEFA, nu si-au platit datoriile si risca sa primeasca interdictie de participare in competitiile europene.

Cluburile CFR Cluj si Astra Giurgiu au fost deferite camerei de judecata a Corpului de control financiar al cluburilor (CFCB) din cadrul UEFA, pentru ca inregistreaza datorii catre alte grupari, angajati si autoritati, informeaza site-ul oficial al forului european.

In aceeasi situatie se mai afla doua cluburi, Bursaspor (Turcia) si FK Ekranas (Lituania). O decizie in cazul celor patru grupari va fi luata pana la finalul anului.

"Camera de investigatii a CFCB, condusa de Umberto Lago, a anuntat ca patru cluburi participante in editia 2014/2015 a Ligii Europa au fost deferite camerei de judecata a CFCB, pentru incalcarea cerintelor de monitorizare, in special pentru importante datorii catre alte cluburi, angajati si autoritati fiscale si sociale, la 30 iunie si la 30 septembrie 2014", se ararta in comunicatul UEFA.

Pe 26 septembrie, Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis ca primele de participare in cupele europene sa fie blocate in cazul a cinci grupari, intre care se numarau si Astra Giurgiu si CFR Cluj, acestea fiind monitorizate in continuare.

UEFA a precizat atunci ca primele au fost blocate deoarece s-a constatat ca la data de 30 iunie 2014 cluburile aveau "restante financiare importante fata de alte grupari, fata de angajati si/sau autoritati".

Citeste si:CFR ClujAstra
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies