Situatie INCREDIBILA cu marca STEAUA. Argaseala s-a inteles cu Armata, dar nu poate folosi sigla veche de maine. Ce probleme sunt

Marca Steaua va putea fi folosita de clubul lui Gigi Becali. Argaseala si Armata au batut palma, insa nu pot face trecerea imediat din cauza unor probleme procedurale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 17:53
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 21:01

UPDATE 18:00 Comunicatul postat de Steaua pe Facebook. 

 


UPDATE 17:49
Valeriu Argaseala si CSA Steaua au cazut de acord ca marca Steaua sa fie folosita in continuare de clubul lui Gigi Becali, insa acest lucru nu se va face imediat. Steaua lui Gigi Becali va juca cu sigla noua in partida cu Dortmund de sambata. Din cauza unor probleme procedurale provocate de decizia Instantei, marca veche ar putea fi folosita in returul de campionat, insa nu este clar daca de la bun inceput.

"In urma intalnirii dintre reprezentantii CSA Steaua Bucuresti si cei ai SC FC Steaua Bucuresti SA, desfasurata joi, 15 ianuarie 2015, la sediul clubului militar, cu privire la solutionarea aspectelor legate de punerea in aplicare a deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie (iCCJ), au rezultat urmatoarele concluzii: Pana la publicarea motivarii deciziei iCCJ si finalizarea procedurilor de evaluare a marcii de catre un evaluator autorizat, utilizarea marcii se va face pe baza unui acord incheiat intre parti, in conditiile legii", se arata in comunicatul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

De aseemenea, conform acordului, "folosirea stadionului Ghencea de catre echipa de fotbal se va realiza pe temeiul acelorasi coordonate legale care au stat la baza acordurilor si contractelor anterioare".


UPDATE 16:55 Avocatii Stelei au iesit de la intalnirea cu reprezentantii CSA: "In acest moment, exista o intelegere intre Clubul Sportiv al Armatei si FC Steaua!"

Este asteptata iesirea lui Argaseala si emiterea unui comunicat oficial in care sa fie explicat in ce consta acordul adins intre cele doua parti!
_________________________________________________________________________________________

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a emis ieri un comunicat public prin care ii cheama pe oficialii clubului de fotbal la discutii, in vederea stabilirii viitorului emblemei si a culorilor echipei de fotbal.

Chiar daca si-au luat masuri de precautie si au inregistrat la OSIM cateva embleme noi, precum si noul nume "FCSB", oficialii clubului de fotbal au dat, astazi, curs invitatiei.

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, se afla chiar in aceste momente la sediul CSA, acolo unde poarta negocieri cu generalii MApN.

"Clubul Sportiv al Armatei menţine disponibilitatea de a purta in continuare discutii cu reprezentanții societatii comerciale care administreaza echipa de fotbal pentru identificarea solutiilor legale care sa vina in sprijinul promovarii valorilor sportului romanesc", se arata in comunicatul emis ieri de CSA.

Ramai pe www.sport.ro pentru LIVE UPDATE

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!