Alibec, EXCLUS DIN LOT! Becali: "Dica a zis ca pleaca daca il impun!" Atacantul, amendat cu 75.000 de euro!

Dica a decis sa nu mai conteze pe Alibec dupa gesturile de la Voluntari.

Becali anunta ca a discutat aseara cu Dica, iar antrenorul Stelei a decis sa-l excluda din lot pe Denis Alibec, dupa jocul slab si gestul de aseara de la Voluntari. Becali l-a amendat pe atacant si cu 25% din contract, adica 75.000 de euro, chiar daca asteapta o oferta de 10 milioane de euro din Premier League.

"Echipa n-a jucat rau. Dar am avut un jucator care era capat de drum. Cum ajungea mingea la Alibec cum se oprea faza. N-am stiut ca are in contract sa fie titular si sa joace tot meciul.

N-am fost niciodata atat de suparat. I-am permis atat de multe si am ajuns aici. Am vorbit cu el, Dica mi-a zis ca pentru el nu mai exista. 

In situatii de indisciplina tot timpul am respectat hotararile antrenorilor. I-am zis ca n-am ce face. Ieri a sunat impresarul din Anglia. Mi-a zis ca pe data de 9 noiembrie revin cu oferta pentru Alibec. Pe data de 9 trebuie sa vina oferta, am zis 10 milioane de euro.

Asta e acum, daca pierd bani, nu permit asa ceva. Deja s-a umplut paharul. A fost ultima picatura. A distrus toate mingile pe care le-a muncit echipa, apoi tot el s-a suparat ca a fost schimbat. Asta nu se permite niciodata la Steaua.

Dica mi-a zis ca nu permite, el nu mai face parte din lotul echipei. Daca nu sunteti de acord, renunt eu. Asa mi-a zis aseara. I-am zis lui Argaseala aseara, amenda 25% din salariu. Si lui si lui Golofca. Nu mai permit nimic la Steaua. Toleranta ne-a adus aici, nu mai tolerez nimic. Il penalizez cu 75.000 de euro pentru atitudinea din ultima perioada. Nu o sa mearga cu echipa in Israel, nu mai face parte din lot. Poate sa stea pe bara pana la finalul contractului, ii dau banii si gata, nu mai am nevoie

Nu stiu daca mai putem sa luam banii pe el. Mai bine pierd 10 milioane decat sa pierd echipa. Nu face parte din lot. Sa plece în Anglia sa joace, aici nu mai joaca. Sau ramane aici, ia banii pana la finalul contractului, dar nu mai joaca", a spus Becali la Ora exacta in sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rafila: Gripa va avea o circulație semnificativ mai intensă decât anul trecut, iar imunitatea populației e mai redusă
BRAT
Modifică setările cookies