Accidentarea lui Marica nu e atat de grava pe cat se credea: atacantul va sta pe bara, insa mai putin de o luna. Cand poate reveni

Steaua accidentare Ciprian Marica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2016, 08:27
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2016, 14:41

Accidentat in prima repriza a meciului cu Dinamo, Marica s-a temut ca va rata finalul de sezon si automat si posibilitatea de a merge la EURO - "Simt ca e ruptura", a spus el dupa meciul din Stefan cel Mare.

Ciprian Marica a fost supus unor analize amanuntite ieri, iar Steaua a dat un comunicat de presa in care a notat: "Primele analize arata o leziune fibrilara la nivelul bicepsului femural drept".

Din fericire pentru Marica, scrie Digisport, leziunea nu este una totala, ci doar partiala. In aceste conditii, atacantul va avea nevoie de repaus, insa ar putea reveni pe gazon cel mai tarziu in 3 saptamani.

Atacantul va fi nevoit sa ia cateva zile de repaus complet, dupa care va relua treptat antrenamentele cu exercitii specifice. 

Astfel, Marica va rata dubla Stelei cu Astra Giurgiu si probabil meciul cu Viitorul, din etapa a treia a Play Off-ului, insa ar putea fi pe teren impotriva Pandurilor lui Edi Iordanescu.

Norocul lui Marica este dat si de dubla echipei nationale cu Spania si Lituania, care va intrerupte campionatul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!