Dinamo Ionut Negoita Vasile Turcu Superliga

BOMBA la Dinamo! "Ne-am putea implica! Nu putem sa lasam clubul asa!" Cine poate fi PATRON la Dinamo:

Dinamo a cerut intrarea in insolventa. Patronul Negoita a trimis presei o scrisoare deschisa in care isi exprima regretul pentru datoriile gasite la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Mai 2014, 19:38
Data actualizarii: Miercuri 14 Mai 2014, 19:36

"Cel care acuza astazi de jaf, semnatarul acelei scrisori, stia exact situatia de la Dinamo si inainte, si dupa ce a devenit actionar... Iar despre acea taxa de publicitate, Negoita ar fi putut sa afle si s-o verifice inca de acum sase luni... In rest, eu stiu ca am renuntat la o suma foarte mare de datorii, cind am iesit de la Dinamo, ba mai mult, am continuat sa sprijin clubul prin sponsorizari", a spus Badea la Dolce.

AICI E SCRISOAREA LUI IONUT NEGOITA

Un alt fost actionar de la Dinamo a vorbit despre ce se intampla acum in Stefan cel Mare. Vladimir Cohn a spus si el ce crede dupa anuntul clubului legat de intrarea in insolventa.

"Inseamna ca sunt intr-adevar intr-o situatie delicata. Daca domnul Negoita a vrut sa intre in insolventa, foarte bine. Daca intra in insolventa mi se pare ca nu poate juca in cupele europene. Aoleu. Urat asta... Nu cred ca domnul Negoita are opt ani. Cred ca are mai mult.

Nu poti spune ca in fiecare zi achiti alta datorie. E cam delicata treaba. Scrisoarea nu a scris-o Negoita, a scris-o Anghelache. E limbajul lui", a spus Cohn la Dolce Sport.

CINE POATE VENI

Fostul finantator de la Dinamo, Vasile Turcu a spus ca se poate implica, alaturi de Nicolae Badea:

"Negoita stia in ce se baga! A avut intodeauna acces la acte, stia situatia financiara a clubului. A avut un contabil la indemana tot timpul, a fost si sponsor. Sa nu se arate surprins de situatia in care a ajuns Dinamo. A fost actionar minoritar si cunostea foarte bine ce se intampla in club. Cand iei o firma, preiei si activul, si pasivul. Iti asumi un risc.

Clubul Dinamo era pe plus cand am plecat eu de acolo, in 2011. Nu puteau in doi ani sa faca datorii de milioane de euro, asa cum spune Negoita. Sa fim seriosi! Si eu, si domnul Badea suntem oameni de afaceri. Societatea veche avea niste datorii, dar cea nou-infiintata era pe plus.

Mi se pare urat sa vii in calitate de mare investitor si acum sa-ti bati joc de club. Nimeni nu l-a fortat sa cumpere actiunile. A amenintat ca nu mai baga bani daca nu devine majoritar… Dar nu stiai unde te bagi?

E foarte urat sa se planga acum. Daca va fi cazul, eu si domnul Badea ne-am putea implica! Nu putem lasa clubul acesta de izbeliste!", a declarat Turcu la Dolcesport.

Modifică setările cookies