TULBURATOR | Primele cuvinte ale lui Neagoe dupa ce si-a revenit: "Cat e scorul?" Antrenorul ia o pauza: decizia imediata luata de Dinamo

Autor: Sport.ro
Luni 22 Iulie 2019, 07:38

	TULBURATOR | Primele cuvinte ale lui Neagoe dupa ce si-a revenit: "Cat e scorul?" Antrenorul ia o pauza: decizia imediata luata de Dinamo

Scene teribile au avut loc aseara pe Arena Nationala.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a suferit un infarct chiar in timpul partidei cu Craiova si doar interventia prompta a medicilor de pe Ambulanta a evitat o noua tragedie in fotbalul romanesc. Neagoe a fost transportat imediat la spital, iar acum starea sa este stabila.

Tensiunea inceputului de campionat, dar si numeroasele critici primite din partea suporterilor inca dinainte de startul sezonului l-au afectat teribil pe Neagoe. Totusi, chiar si dupa acest moment critic din viata sa, antrenorul in varsta de 51 de ani nu s-a putut gandi la altceva decat la fotbal.

Imediat dupa ce si-a revenit si a devenit constient, Neagoe s-a interesat in primul rand de soarta echipei. "Cat e scorul?", au fost primele cuvinte ale lui Neagoe, potrivit GazeteiSporturilor. La insistentele familiei, Neagoe va sta o perioada departe de teren.

Conform sursei citate, familia tehnicianului a insistat ca acesta sa ia o pauza din antrenorat in perioada imediat urmatoare. Dinamo ii va pastra staff-ul pentru derby-ul din etapa viitoare cu CFR Cluj, apoi se va lua o decizie in privinta bancii tehnice.

Raport: Decesele raportate în alerte.ms.ro sunt cu 13% mai numeroase decât cele din datele INS
BRAT
Modifică setările cookies