"Trebuie sa-i pedepsesti. Altfel, ajung al doilea sau al treilea Mutu!" Cum risca Steaua sa-si distruga diamantele

"Trebuie sa-i pedepsesti. Altfel, ajung al doilea sau al treilea Mutu!" Cum risca Steaua sa-si distruga diamantele

De ani de zile, Romania viseaza la un nou Hagi. Nu e vorba de Ianis, ci de un nou fotbalist de zeci de milioane de euro, gata sa sa ne duca la un turneu final, sa conduca o generatie si sa faca milioane de romani sa viseze ca minunile exista in fotbal.

Dorinel Munteanu spune ca fotbalul din Romania risca sa dea peste noii Mutu, nu peste Hagi, daca o va tine tot asa.

Indisciplina, scandalurile fara sens si lipsa de profesionalism sunt principalele motive pentru care Romania isi pierde diamantele.

Un astfel de caz il reprezinta si stelistii Iancu si Stanciu, pe care Dorinel Munteanu, intr-un interviu acordat in Gazeta Sporturilor, ii lauda, dar spune ca Reghecampf greseste cu ei:

"Sunt niste fotbalisti foarte talentati. Cred ca aici problema o reprezinta educatia lor fotbalistica si stilul de viata. Va garantez ca orice scouter i-ar vedea ar spune ca sunt doua talente fantastice (...) Ce inseamna asta, sa pleci din cantonament?! (...) Cum sa te duci tu sa duci niste bani la ora unu noaptea? Vrajeala!"

"Nu zic ca Steaua ii invata gresit, dar nici nu procedeaza corect cand ii apara neconditionat. Mai ales ca ulterior, chiar Reghecampf a anuntat ca Iancu a avut si alte iesiri si ca l-a scos din lot. Daca tii la ei si le vrei binele, trebuie sa ii pedepsesti cand sunt tineri. Altfel, ajung al doilea sau al treilea Mutu. Pe Hagi e mai greu sa-l gasim.", a declarat Dorinel Munteanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies