Steaua Cristi Tanase ilie stan Liga 1

Transformarea lui Tanase pentru transferul la care viseaza de ani de zile! Ce s-a intamplat cu jucatorul de milioane al lui Becali

Becali l-a adus sa-l ajute sa castige trofee. Tanase a reusit sa obtina 3 titluri la rand, iar acum spera la un transfer in strainatate.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2015, 17:25
Data actualizarii: Duminica 31 Mai 2015, 17:27

Drumul lui Tanase la Steaua a inceput cu Ilie Stan pe banca. Acesta a povestit la Sport.ro cum s-a transformat Tanase in ultimii ani in tricoul Stelei.

"Tanase are calitati extraordinare. Cand a venit la echipa avea probleme mari cu accidentarile, nu avea continuitate, a inteles ca fara munca si fara odihna nu se poate. Viata extrasportiva este esentiala pentru un fotbalist la acest nivel. Nu stiu ce s-a intamplat cu el."

"Poate nici echipa nu l-a mai ajutat asa cum a facut-o in perioada mea si a lui Reghe. Eu mereu voiam sa-l folosesc inter in 4-3-3, lui ii place sa aiba mingea mereu, nu in tusa, pentru ca acolo mingea ajunge greu la el si nu are continuitate."

"Daca va uitati, toate golurile lui sunt in zona de inter, si-o pune pe dreptul si trage la poarta. Mi-as dori foarte mult sa-si gaseasca o echipa, sa mearga afara si sa reuseasca acolo", a declarat Ilie Stan la Sport.ro.

Modifică setările cookies