Transferurile nu se opresc la Steaua! Galca a cerut inlocuitor pentru Gardos: "E obligatoriu" Ce solutii are in acest moment

Transferurile nu se opresc la Steaua! Galca a cerut inlocuitor pentru Gardos: "E obligatoriu" Ce solutii are in acest moment

Steaua l-a dat pe Gardos la Southampton cu 6.8 milioane de euro, dar l-a adus pe Luchin de la Botev. Galca nu e multumit si mai vrea un jucator. 

Luchin nu este inlocuitorul lui Gardos, asa cum credeau fanii Stelei initial. Luchin a debutat in banda dreapta cu Pandurii si a facut un meci bun, cu doua pase de gol pentru Keseru. La final, jucatorul a anuntat ca i-a transmis antrenorului ca are nevoie de cateva meciuri pentru a se obisnui cu jocul din postura de fundas dreapta pentru ca in Bulgaria a jucat fundas central.

Galca a anuntat ca Steaua este obligata sa transfere un fundas central pana la incheierea perioadei de transferi. Campionii mai negociaza pentru Jeremy Bokila de la Terek in acest moment.

"Sper ca Gardos sa aiba realizari foarte mari la Southampton, deoarece in cazul in care va avea evolutii foarte bune cei din Anglia se vor uita foarte mult la jucatorii Stelei. In aceste moment, insa, este obligatoriu sa mai luam un fundas", a declarat Galca la conferinta de presa.

In acest moment nu sunt foarte multe optiuni pentru Steaua care sa satisfaca cerintele patronului. Jucatori romani si care sa coste cat mai putin sau sa fie liberi de contract.

Steaua a fost aproape sa-l ia pe Marc de la Ceahlaul anul trecut, insa mutarea a picat pentru cele doua cluburi nu s-au inteles. Clubul din Piatra Neamt este intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar, iar stelistii pot incerca din nou. Dumitru Dragomir e un mare sustinator al tanarului fundas, iar pana acum fostul sef de la LPF a ghicit doua exporturi importante al Stelei din linia de aparare: Chiriches si Gardos, vanduti in Premier League cu aproape 17 milioane de euro!

O alta varianta pentru Steaua ar putea fi transferul fundasului dreapta Matel, exilat de la Astra, iar Luchin sa revina in postul de fundas central, acolo unde s-ar duela cu Szukala si Varela pentru titularizare. 

Voi ce fundas central credeti ca ar trebui sa trasfere Steaua?

"Grozav si Piovaccari nu ne intereseaza, Bokila da. E jucator de valoare, sper sa vina la noi" - Costel Galca.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies