Liga 1

Transferuri in libertate! Dupa Copos si Padureanu, el poate fi al 3-lea om de fotbal eliberat din inchisoare

Jean Padureanu a primit miercuri acordul instantei pentru eliberarea conditionata. Pana sa iasa de dupa gratii, fostul presedinte al Gloriei trebuie sa mai treaca si de recursul procurorilor. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2015, 13:20
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2015, 13:39

Dupa ce Copos a iesit din inchisoare, iar Padureanu a primit acordul instantei pentru eliberarea conditionata, Gica Popescu are cele mai mari sanse sa devina al 3-lea inculpat din Dosarul Transferurilor care paraseste penitenciarul.

Surse apropiate fostului capitan al echipei nationale spun ca Popescu se asteapta sa fie eliberat pana la finalul anului.

Gica Popescu a ispasit pana acum un an si doua luni din pedeapsa de 3 ani si o luna primita pe 4 martie 2014 in Dosarul Transferurilor.

Si Gica Hagi a vorbit recent de posibila eliberare a cumnatului sau: "Am vorbit cu Gica. Nu e deloc usor pentru el. Dar arata bine, e sportiv, face sport, munceste... Asta este, se incarca cu energie buna pentru ca asteapta ziua in care o sa iasa. Pentru ca va veni o zi in care o sa iasa, sa speram ca va veni cat mai repede."

Pe langa Padureanu si Gica Popescu, alti cinci inculpati din Dosarul Transferurilor se afla inca dupa gratii: Mihai Stoica, Ioan Becali, Victor Becali, Gigi Netoiu si Cristi Borcea.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies