Transferul perfect pentru Steaua: "Este unul dintre cei mai talentati jucatori pe care i-a avut fotbalul romanesc"

Transferul perfect pentru Steaua: "Este unul dintre cei mai talentati jucatori pe care i-a avut fotbalul romanesc"

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Candidatul la presedintia FRF Gheorghe Popescu a declarat ca Steaua este principala favorita la castigarea titlului, dar spera ca lupta cu Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu sa se duca pana la final pentru ca Liga I sa fie o competitie interesanta.

"Doar ce a inceput returul, Steaua si-a recuperat punctele din restante. Ea pleaca din postura de principala favorita, dar va fi o lupta interesanta. Petrolul s-a intarit, la fel si Astra, iar eu sper ca aceasta batalie sa se duca pana la finalul campionatului pentru a avea o competitie interesanta", a spus Popescu, al carui dosar de candidatura a fost validat de comisia FRF.

Intrebat daca noul jucator al echipei Steaua, Lucian Sanmartean, are valoare pentru a evolua la echipa nationala, Popescu a raspuns: "Sanmartean are calitate suficienta. El, din pacate, nu a obtinut din pacate performante la nivelul calitatilor pe care le are. Este unul dintre cei mai talentati jucatori pe care i-a avut fotbalul romanesc in ultimii ani. Mi-a placut in primul meci (n.r. - restanta Steaua - Concordia Chiajna). Pentru el a fost meciul de debut si sa fii primit asa cum a fost primit el e un lucru extraordinar" a spus Gica Popescu, conform Mediafax.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Schimbări pentru cei care vin în România din țările aflate pe lista de risc epidemiologic
BRAT
Modifică setările cookies