Liga 1

Transferul lui Vînă, lăudat de un stelist! "Este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru"

Trecerea mijlocașului de la FCSB la Craiova ar putea să-i decblocheze evoluțiile.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 16:28
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 18:51

La o zi după ce a fost prezentat oficial, Ionuț Vînă a și debutat în tricoul oltenilor, însă nu a putut sa-și ajute echipa, care a pierdut partida cu FC Botoșani de pe teren propriu, 1-2, în ciuda faptului că a conduc la pauză cu 1-0.

Unul dintre atacanții care au reușit să aibă evoluții foarte bune în tricoul Stelei la începutul aniilor 2000, Rică Neaga, se declară un fan a lui Ionuț Vînă și e de părere că trecerea lui la Craiova reprezintă cel mai tare transfer al verii în fotbalul românesc.

  • Transferul lui Vînă, lăudat de un stelist! Este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru

"Îmi place foarte mult"

 

"Cred că e cel mai bun transfer pe care putea să-l facă Craiova. Vînă îmi place foarte mult, nu pot să-mi dau seama de ce nu s-a integrat la Steaua, dar la ce se întâmplă acolo e pe undeva normal. Eu cred că Vînă la Craiova este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru", a spus Neaga la GSP Live.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies