Transferul lui Vînă, lăudat de un stelist! "Este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru"

Ionut Vina Adrian Neaga CSU Craiova FCSB Rica Neaga Superliga Transferul lui Vînă, lăudat de un stelist! "Este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru"
Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 16:28
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 18:51

Trecerea mijlocașului de la FCSB la Craiova ar putea să-i decblocheze evoluțiile.

La o zi după ce a fost prezentat oficial, Ionuț Vînă a și debutat în tricoul oltenilor, însă nu a putut sa-și ajute echipa, care a pierdut partida cu FC Botoșani de pe teren propriu, 1-2, în ciuda faptului că a conduc la pauză cu 1-0.

Unul dintre atacanții care au reușit să aibă evoluții foarte bune în tricoul Stelei la începutul aniilor 2000, Rică Neaga, se declară un fan a lui Ionuț Vînă și e de părere că trecerea lui la Craiova reprezintă cel mai tare transfer al verii în fotbalul românesc.

  • Transferul lui Vînă, lăudat de un stelist! Este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru

"Îmi place foarte mult"

 

"Cred că e cel mai bun transfer pe care putea să-l facă Craiova. Vînă îmi place foarte mult, nu pot să-mi dau seama de ce nu s-a integrat la Steaua, dar la ce se întâmplă acolo e pe undeva normal. Eu cred că Vînă la Craiova este cel mai important transfer făcut în această vară în campionatul nostru", a spus Neaga la GSP Live.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!