David Miculescu david miculescu transfer FCSB UTA Arad Liga 1

Transferul lui Miculescu la FCSB, privit cu neîncredere: „A fost al doilea cel mai slab jucător, după Keșeru!”

David Miculescu (21 ani) a semnat un contract pe 5 sezoane cu FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 08:57
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 08:57

Gigi Becali (64 ani) l-a transferat pe preferatul său la FCSB. Omul de afaceri a achitat clauza de reziliere pentru David Miculescu (21 ani), în valoare de 1,7 milioane de euro și l-a securizat la echipa sa pentru următorii 5 ani. 

Însă, Florin Motroc (54 ani) este sceptic cu privire la transferul atacantului la FCSB. Antrenorul este de părere că suma oferită de vicecampioana României este prea mare în comparație cu ce a oferit Miculescu pe teren.

Motroc: „O sumă extraordinar de mare pentru un jucător care nu a spus mare lucru!”

„La Miculescu am mari dubii. Mă uitam la cifrele InStat de la ultimul meci, a fost al doilea cel mai slab jucător, după Keșeru. O investiție cu bani mulți. Ca să cumperi un jucător la banii ăștia, trebuie să confirme, să arate ceva, un nivel de maturitate deosebit.

E o sumă foarte mare pentru fotbalul românesc. Mi se pare o investiție extraordinar de mare într-un jucător care încă nu a spus mare lucru. Există mari dubii. Și să nu uite un lucru: când vii la FSCB trebuie să percutezi din prima, nu prea are nimeni răbdare acolo. E destul de greu, e o presiune mare", a spus Florin Motroc, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

În 106 meciuri pentru UTA, în Liga 1 și Liga 2, Miculescu a marcat 16 goluri și două pase decisive. 

Miculescu: „Mi-am dorit dintotdeauna să joc la Steaua!” 

„Pentru mine înseamnă un pas foarte important că am ajuns la Steaua, o echipă care se bate la titlu. Am aici să demonstrez, sper să-i fac mândri pe toți. Am puține emoții că am ajuns la Steaua (n.r. nu te-a îmbărbădat domnul Becali?) Ba da, am vorbit cu domnul Becali, e totul bine. Vreau să-i demonstrez să aibă încredere în mine că m-a adus aici. 

Este o schimbare importantă, dar eu zic că mă voi acomoda foarte repede. Asta îmi va fi și motivația, să ajung la naționala mare. Eu sunt foarte pregătit pentru a debuta în meciul din Conference League, sper să și înscriu. Încă nu am apucat să vorbesc cu Nicolae Dică, sper că astăzi să o fac. 

Am eu obiectiv personal la numărul de goluri, dar vreau să luăm campionatul anul ăsta și să-i facem fericiți pe suporteri. Avem doar 2 puncte, dar totul o să fie bine. Aici la FCSB, la Steaua, mi-am dorit dintotdeauna să joc și visul s-a împlinit. 

Mă simt foarte motivat, nimeni nu-și poate permite acest transfer în Liga 1, în România”, a declarat David Miculescu la conferința de presă.

Modifică setările cookies