Transferul lui Essombe la Astra a picat, dar Sumudica a rezolvat atacantul "de Liga". Cu cine va ataca dubla impotriva danezilor de la Copenhaga

Transferul lui Essombe la Astra a picat, dar Sumudica a rezolvat atacantul "de Liga". Cu cine va ataca dubla impotriva danezilor de la Copenhaga

Astra s-a inteles cu Marcel Essombe in urma cu doar cateva zile, dar mutarea a picat, anunta Marius Sumudica, cel care se declara dezamagit de comportamentul atacantului camerunez. Astra va avea insa un varf cu experienta pentru dubla cu FC Copenhaga.

Transferul lui Marcel Essombe la Astra a picat. In urma cu doar cateva zile, giurgiuvenii au acceptat conditiile cerute de camerunez, precum si pe cea impusa de Ionut Negoita, de a achita 100.000 euro catre Dinamo. Cele doua parti, Essombe si Astra, au batut initial palma, insa Marius Sumudica anunta ca africanul s-a razgandit.

Essombe a mai avut contacte cu echipe din Turcia si Azerbaidjan si a vrut sa ii faca pe sefii Astrei sa-i dea mai multi bani la salariu.

"Essombe este o enigma prin tot ceea ce face. M-am intalnit cu el de sapte ori. I-am oferit un salariu de 10.000 de euro, fata de 6.500 cat avea la Dinamo. Ne-am inteles si cu clubul, dar el se joaca cu noi precum copiii mici. I-am pus contractul pe masa si i-am indeplinit toate dorintele, l-am lasat sa vorbeasca si cu avocatul. Va spun si detaliile, desi nu ar trebui: ii dadeam 10.000 de euro pe luna in primul an, apoi 12.000. Din momentul de fata, Essombe nu mai face obiectul unui transfer! El nu are caracter si nu am de ce sa-mi doresc un asemenea jucator. I-am oferit tot ce a vrut", a spus Marius Sumudica la Digisport.

Tot Marius Sumudica a dezvaluit si ca are alte doua variante de transfer, dar ca il va folosi la dubla cu FC Copenhaga pe Daniel Niculae.

Niculae si-a prelungit contractul cu Astra pentru inca un sezon si va suplini absenta lui Alibec in dubla cu danezii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies