Doi atacanti pe un loc! Cat o costa pe Steaua NOUA LISTA de transferuri din iarna asta! Afacerea de milioane pe care o poate face

Steaua a gasit deja doi atacanti. Sunt ieftini, buni, iar acum trebuie sa aleaga pe unul dintre ei.

Toto Tamuz de la Petrolul si Mihai Roman de la Pandurii sunt cele doua nume din care Steaua va alege urmatorul atacant din iarna.

Conform unor surse www.sport.ro, Toto Tamuz are o clauza de 400.000 de euro, in timp ce Mihai Roman are o clauza de reziliere de 600.000 de euro. Steaua isi permite sa achite oricare din aceste clauze.

Anamaria Prodan garanteaza ca daca il va alege pe Mihai Roman, Steaua va face o super afacere. Il poate vinde pe milioane de euro mai departe.

"Jucatorii mei tineri, iti dai seama, as face orice sa-i aduc la Steaua. Mihai Roman! Mor de ciuda ca puteam sa-l aduc liber la Steaua. Si acum un an si acum doi ani. Nu s-a ajuns la o intelegere, pentru ca inainte ca noi sa plecam, Laurentiu l-a avut primul pe lista si se discutase sa ajunga la Steaua. A plecat si planurile n-au mai fost cele pe care noi le aveam. Dar acum suma pe care i-am trecut-o in contract pentru reziliere este OK pentru orice club si din Romania si din strainatate sa-l cumpere."

"Mihai Roman este un business ca il luai gratis si era clar ca il vindeai cu milioane in unul-doi ani. Si acum e un business, pentru ca dai 600.000 euro pe el si niciodata nu il vei vinde sub un milion jumate, doi, trei. Ca e varsta."

"In momentul asta, e un culoar pentru el la Steaua, pentru un atacant rau, artagos. Steaua nu poate ramane intr-un singur atacant. El creste pe langa jucatori incredibili de mari. Una e sa ramana la Pandurii, cu probleme financiare, situatie politica, si una e sa vina la Steaua. Sta linistit, stie ca este vazut. Roman, daca vine la Steaua din iarna, poate ajunge titular.", a declarat Anamaria Prodan la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies