Transfer urias pentru Arlauskis! Agentul sau confirma: "Sunt discutii!" Ce GIGANT din Premier League vrea sa-l ia

Transfer urias pentru Arlauskis! Agentul sau confirma: "Sunt discutii!" Ce GIGANT din Premier League vrea sa-l ia

Arlauskis a semnat pe un an cu Steaua, in vara. Dupa un tur excelent, are oferte pe bani multi din strainatate. In ianuarie va lua o decizie referitoare la viitorul sau.

Mai multe echipe importante se bat ca sa-l aiba. Intre ele, si Liverpool. Rodgers ii cauta un concurent pe masura belgianului Mignolet, iar portarul Stelei e considerat capabil sa-i puna probleme pentru titularizare. Agentul lui Arlauskis, Leonid Istrati, confirma discutiile cu Liverpool.

"Vom alege o echipa unde va avea siguranta ca va apara meci de meci. Nu vrem sa aiba soarta lui Tatarusanu. Daca nu va exista certitudinea ca e numarul 1, nu se va duce nicaieri. Vreau sa joace, el isi doreste acelasi lucru. Daca ar fi dupa bani, l-as transfera maine in Rusia fara probleme. Ar castiga dublu sau triplu si ar repeta povestea de la Rubin. E un colectiv simpatic la Steaua, se simte foarte bine, ii place si Bucurestiul. In ianuarie se stie ce va alege

. El vrea liniste si din punct de vedere sportiv sa fie OK. Aseara am vorbit cu el, era foarte nervos si suparat, de foarte mult timp nu l-am mai auzit asa. I-a parut rau ca Steaua a fost eliminata din Europa League. Au existat si ceva discutii cu Liverpool", a spus Istrati la Look TV.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies